A hétvégén az Arsenal egy nyögvenyelős győzelmet szerzett a Fulham otthonában. A mérkőzésen az Arsenal ismét bizonyította, hogy nagy küzdőszellem van bennük.

Ramsey kiemelte, hogy a csapattársak közti komunikáció nagyon sokat fejlődött, Arséne Wenger pedig a győzelem fontosságát, csökkenjen akár a játék szépsége.

A védelmünk igazi csapatként működött.

- kezdte a walesi.

A védelmünk sokat fejlődött, főleg a kommunikáció terén. Mindenki összedolgozik, úgy gondolom láthatták ezt a mérkőzésen.

A győzelem nagyon fontos volt. Ezen a héten már játszottunk egyszer, jó volt ismét győzni. Nem voltunk olyan gördülékenyek mint általában, de végül ismét sikerült győzelmet aratnunk.

A Craven Cottagen mindig nehéz győzni. Az elmúlt néhány szezonban nem sikerült nyernünk itt. Mindenki nagyon örül, hogy sikerült győzelmet aratnunk.

- Luis Suarez kései egyenlítő góljával még nyíltabbá tette a harmadik és a negyedik helyért folytatott küzdelmet. Az Arsenal sorsa a saját kezében van. A mérkőzés után Arséne Wenger megkönnyebbülten nyilatkozott.

A csapat karraktere fantasztikus. Az utolsó öt percben még mindig próbálkoztunk gólt lőni. Igaz, hogy most nem sikerült, de ez azt jelenti, hogy a csapatban megvan a rugalmasság.

A szurkolók akkoris az elszántságot akarák látni a csapaton, amikor nem játszanak kiemelkedően. Imádják a csapatot és büszkék akarak lenni rájuk. Azt szeretnék, hogy a csapat minden mérkőzésen küzdjön. Szép gesztus a játékosoktól, hogy a mérkőzés végén odaadják a mezüket a szurkolóknak.

- zárta.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

11 éve
Törölt felhasználó
Bingó! Szóval ez a kényszer egyben lehetőség is ;-P Reméljük, Wenger megoldja! Még jól is kijöhetünk belőle... :zip: :zip:
11 éve
Törölt felhasználó
nem a gólra gondoltam :DD
talán jobb is lenne ,ha nem ő kezdene a MU ellen :?
11 éve
Törölt felhasználó
Lbestia! Melyik döntést várod? :D
11 éve
Törölt felhasználó
Giroud ügyében hogy döntött az FA??
11 éve
Törölt felhasználó
Ha csak végig ilyen szarul játszott volna a csapat, de behúzzák legalább így 1-0-val, akkor szavunk nem lehetne, igaz csúnyán, de ott lennénk a bajnokság megnyerésért való küzdelemben!

Giroudot meg valóban fölösleges összehasonlítani RvP-vel, mert teljesen eltérő stílusú csatárok.

Szólj hozzá