Ma délután négy órakor az Arsenal a Craven Cottage-n lépett pályára. A találkozó izgalmas volt, Mertesacker góljával végül nyertünk. Veszteség, hogy Giroud piroslapot kapott.

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (204)

11 éve
Törölt felhasználó
fecc04! Jó hülye vagy! :D :D
A viccet félre téve: nem játszottunk rosszul. ...Csak meg kellene becsülni, hogy védekező futballt is tudunk játszani. Mérkőzések óta Ramsey, Kocsonya és Merte a legjobbjaink (újabban támadásban is) ;-P WS-t pedig nem lehet meglepni.
Értékelni kellene, hogy a védelmünk képes némi nyomást is elviselni. Tudom, hogy sokan várták, hogy belemegyünk majd egy 3-5-ös adok-kapokba, felszántjuk a pályát és tök szupi mecccs lesz....
De! Idegenből el KELLETT hozni (lopni) 3 pontot. Így "csendben" is épp megteszi. Mi versenyben tudtunk maradni (lásd ez ügyben az Evertont!).
Ne feledjük: a Fulham villámgyors kontrákat vezetett, és soraiban tudhatja Berbatovot, aki képes bármilyen védelmet elaltatni egyszer egy meccsen! Még mindig életveszély az a pali. Első sorban észnél kellett lenni tegnap, és számomra jó volt látni, hogy végre a csapatban mindenki tudta a dolgát. A magára hagyott támadó szekciónk sajnos nem volt hatékony, de ez másodlagos jelentőséggel bírt (lásd Rosi-Jack csere). Amennyiben ma kedvezően alakulnak a dolgok, mindenki belátja majd, hogy ebben a bajnoki hajrában mennyire fontos, hogy a csapat céltudatos focit produkáljon. ...A közönség szórakoztatása jelenleg sokadrangú (még akkor is, ha általában azt is elvárjuk a csapattól).
11 éve
fecc04: Az első pár sort be is vettem de aztán jött ez a mondat: Az Arsenal ellen felhozott vád a rossz mutatott játék. :D
11 éve
Törölt felhasználó
BREAKING: Az FA pontlevonással sújthatja az Arsenalt! Az észak-londoni klub a tegnapi, Fulham elleni bajnoki miatt került a szövetség bizottsága elé. Az Arsenal ellen felhozott vád a rossz mutatott játék. Az FA indoklása szerint ezért a teljesítményért nem jár 3 pont, így a megnyert mérkőzés ellenére 1,5 pont levonásával terhelheti az Arsenalt. A klub, és a szurkolók egy része tiltakozik az ítélet ellen, a másik része pedig örömmel fogadta a döntést.
11 éve
Törölt felhasználó
Nem volt egyáltalán nehéz meccs, elbalfaszkodták. Szégyen volt ez a játék, minimum 4-gyel ki kellett volna tömni ezeket az anyaszomorítókat. Nevetséges, hogy 10 emberrel lefociztak a pályáról! Azért a 3 pontnak örülök, de rég voltam ilyen ideges Arsenal meccsen...ráadásul győztes meccsen.
11 éve
Törölt felhasználó
Köszi :)

Szólj hozzá