Nyolc győzelem, két döntetlen, egy vereség  -  az Arsenal utolsó 11 mérkőzését tekintve elmondhatjuk, hogy jó formában lép pályára Arséne Wenger legénysége a Fulham otthonában.

Az Arsenal számára roppant nehéznek ígérkezik a találkozó, ugyanis a Fulham már négy mérkőzés óta veretlen a csapattal szemben. Utoljára a Craven Cottagen 2010 decemberében tudott nyerni az Arsenal. A két csapat utolsó mérkőzését az Emirates stadionban játszották, ahol egy 3-3 al végződő döntetlennel ért véget.

Sérülteket tekintve jól áll az Arsenal, ugyanis Fabianskin és Diabyn kívül mindenki egészséges. Rosicky játéka a kezdőben ugyanakkor kérdéses. A cseh játékos még egy fitnesz teszt elé néz, de várhatóan ismét Wilshere fog kezdeni.

A várható felállást tekintve kisebb változások lesznek.  Várhatóan a védelemben Gibbs fog kezdeni. A középpályán mint mondtam kétséges Rosicky játéka. Elől Giroud és Cazorla helye biztos. Mellettük négy játékos közül válogathat Wenger. Ám a Walcott - Podolski - Gervinho - Oxlade-Chamberlain négyes közül úgy néz ki, Walcott fog kezdeni.

Várható kezdő:

Fulham: Schwarzer, Riether, Senderos, Hangeland, Riise Ruiz Karagounis, Sidwell, Kacaniklic, Petric, Berbatov

 

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Arteta, Wilshere, Cazorla, Giroud, Walcott

cserék: Mannone, Jenkinson, Vermaelen, Monreal, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Podolski

 

Hivatalos kezdő és Match Pub a mérkőzés előtt egy órával várható.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

11 éve
Törölt felhasználó
Lbestia! Állításom alátámasztásául itt egy hosszan meglőtt labdáinkat szemléltető kép (Bayern hazai, amíg Walcott középen játszott):
http://25.media.tumblr.com/cb53949b9ae5b3851e1b9159acb07006/tumblr_mlk1vstSLz1so18l3o1_500.jpg
11 éve
Törölt felhasználó
Bayern, eh? Alapjában véve alig sikerült bevonnunk a játékba, de egyáltalán nem rémlik olyasmi, hogy emiatt elkezdtük volna felrugdosni a labdákat.
11 éve
Törölt felhasználó
így kapásból bayern (home) jut eszembe...
11 éve
Törölt felhasználó
Mégis melyik meccsen próbáltuk meg Walcott felé felrugdosni a labdákat (amikor középen játszott)? Egy ilyen alkalomra sem emlékszem.

A Fulham középpályásai sokkal inkább a mi középpályánk kikapcsolásával lesznek elfoglalva, mintsem Walcott semlegesítésével.
11 éve
Törölt felhasználó
emlékezzetek csak vissza, amikor walcott jáccik középpen meg sem próbálunk rá jáccani, inkább felrugdossuk a labdákat ...
Persze jól kilehetne használni a 2 védő "bénaságát" , de nem gondolom hogy majd a Fulham középpályája hagyja walcottot futkosni senderoszék mellett :D:D:D

Szólj hozzá