Arséne Wenger a Fulham elleni meccs előzetésében úgy fogalmazott: több bizonytalanság is van a keret összetételét illetően a sérült játékosok miatt.

A francia menedzser szavaiból azonban egyértelműen kiderül, hogy Lukasz Fabianski a szombati mérkőzésre sem lesz bevethető állapotban. Mint ahogyan Wenger fogalmazott: a lengyel kapust továbbra is bordasérülés hátráltatja, s mérkőzésről mérkőzésre fogják vizsgálni az állapotát - az azonban biztos, hogy nem ő véd majd a Fulham ellen.

Wenger a keddi mérkőzés egyik nagy hiányzójáról, Tomas Rosickyről is beszélt. A menedzser tájékoztatása alapján a cseh játékosra péntek délelőtt vár egy erőnléti teszt, mint ahogyan több középpályásra, mint például Wilshere-re, Oxlade-Chamberlainre és Cazorlára is.

Wenger elmondta, hogy főleg a fenti játékosok állapota miatt nagy a bizonytalanság a keret összetételét illetően, de reméli, mindannyian rendben lesznek szombatra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

11 éve
Törölt felhasználó
a Fullham,remélem nem ránk tartogatta magát a chelsea ellen,bár ha jó kezdő/értelmes felfogásban fog játszani akkor nem lehet majd baj.
11 éve
Fabianski nagyon peches, nagyon jó formában védet, erre egy ütközésnél lesérül több hétre. Diaby után ő viszi a prímet. :-S
11 éve
Törölt felhasználó
Wilshere-t semmiképpen nem kezdetném a Fulham ellen. A Norwich és az Everton ellen sem volt százas, a lecserélése után mindkét meccsen felpörgött a csapat. Adni kell még neki egy kis időt, hogy visszanyerje az élességét, és úgy gondolom, hogy csereként jelenleg többet hozzátehet, mint kezdőként. Rosicky-t ellenben jó lenne középen látni.

Szólj hozzá