A teljesítményről:

Az első válaszom az lenne ,hogy meg kellett volna nyernünk  a mérkőzést. Másodszor, a döntetlen elérése is erős pozícióban tart minket a legjobb négyért való versenyben. Alapvetően a játék az intenív fiziaki csatáról szólt. Úgy érzem ,hogy a játékvezető az első játék részben nem tudta megfelelően kezelni a veszélyes ütközéseket, de ennek ellenére megfelelően tudtunk válaszolni az ellenfél durvaságára. Fantasztikus elkötelezettségünk volt. Egy kissé hátráltatta a játékunk gyorsaságát, de mentünk előre és jól koncentráltunk. Bánom ,hogy a kialakított helyzetek ellenére mégsem tudtunk gólt lőni. Talán túl sok erőt használtunk a technika helyett a befelyezéseknél. Továbbá azt is sajnálom ,hogy a kialakított helyzetek száma miatt amit otthon kialakítottunk ,ezeknek gólóknak kellett volna lennie. Ezeket leszámítva csak gratulálni tudok a csapatnak a hozzáállásához és elszántságához.



Garron Dibson szabálytalanságairól:

Nos igen (lekelett volna küldeni a pályáról), soha nem beszélek a játékvezetővel, de őszíntén nem tudom (hogy miért nem küldték le). Már az első sárga lapja előtt is lapot érő szabálytalanságokat követett el.



Az Everton szereléseiről:

Ez a játék része. Ezzel meg kell bírkóznunk a játékvezetőnek pedig meg kell hozni a helyes döntést. Ettől eltekintve egy nagyon intenzív játékott láthattunk, mind két féltől. Úgy döntöttek ,hogy fizikálisra veszik a játékot ezzel megzavarva a miénket, de néhányszor túl mentek a határon, viszont a játékvezetőnek kell meghoznia a döntéseket. Ezért nem hibáztatom az Evertont.



A lehetőségekről a mérkőzés megnyérésére:

"Nem szeretnék minden egyes bírói döntést kommentálni. Annak ellenére megvoltak a lehetőségeink ,hogy megnyerjük a mérkőzést. Csak saját magunkba nézhetünk és következő alkalommal ki kell használni a lehetőségeinket. Nagyon nehéz meccseken vagyunk túl ,fantasztikus eredményekkel ,szóval nem szeretnénk panaszkodni arról ,hogy mit nem sikerült elérnünk.  Nézzünk magunkba ,várjuk meg a következő mérkőzést és nyerjük meg. "

Hová vezet ez az út:  

"Jelenleg 60 pontunk van és úgy érzem ,hogy két pontot vesztettünk az Everton ellen. Viszont ha megnyerjük a következő mérkőzéseinket akkor odaérhetünk (a legjobb négy közé).  A többi csapatnak 58 pontjuk van ,egy mérkőzéssel többet játszottunk ,de nekik még egymás ellen is lesz mérkőzésük. Nem szeretnénk a többi csapat mérkőzésének a végeredményére támaszkodni.  Ami a legfontosabb ,hogy megnyerjük a következő mérkőzést. Az én hitem mindig is erős volt és jelenleg is az. Hiszem ,hogy megtudjuk csinálni. A legjobb amit tehetünk ,hogy a következő játékba átvigyük az erőfeszítéseinket."

 


Gibbsről:

Elfáradt. Csak fáradt volt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Törölt felhasználó
Amit Giroud összehozott tegnap az szánalmas volt. Egyszerűen képtelen levenni egy labdát normálisan. Nagyon ajánlom Wengernek, hogy hozzon egy normális csatárt, mert ez nem állapot. Walcott se tud labdát vezetni, csak egyfolytában futott és belebotlott a labdába, amit persze nem tudott elérni, de az ő labdakezelése még csak-csak, de amit Giroud művel... Nem is értem, hogy lett belőle focista. Elől vannak a legnagyobb problémák. Ha lenne egy olyan csatárunk, aki érzi a játékot, hogy mikor hol kell lenni és ha megkapja le is tudja venni, akkor ezeket a meccseket is simán hoznánk. Képes lett volna a középpálya kiszolgálni egy csatárt, aki normálisan be tud mozogni. Az egy dolog, hogy a lőtt gólok száma a MU-val és a többiekkel azonos nagyjából, de amíg mi a lapos meccseken képtelenek vagyunk győzni, addig a United még ha csak 1-2 góllal is, de hozza ezeket a meccseket, amikor nagyon nehéz gólt lőni. Ha ezt a problémát megoldanánk, akkor egy 3. vagy 2. hely alap cél lenne és utána lehetne dolgozni azon, hogy úgy erősítsünk, hogy a nagy csapatok elleni problémákra keressük a megoldást, itt a védekezésre gondolok. De a fejlődésünk alapja, hogy döntő pillanatban is tudjunk végre gólt lőni, mert a többi probléma(VKP,kapus,védő), ezeket inkább csak kozmetikázni kell.
11 éve
Törölt felhasználó
Várható volt, hogy nem fog kitartani a szezon végéig ez a győzelmi sorozat. Csak az volt a kérdés, hogy mikor szakad meg. A Fulham ellen visszatérünk a helyes útra!
11 éve
Törölt felhasználó
nem tudom miert vagytok ugy oda everton elegge jo csapat vertek cityt mut spurs majdnem idegenben chelseeat szinten stb..nyerni kellett volna de akkor is ..az everton mocskosul favago volt plusz amugyis jok..0-0 nem veszes
11 éve
Törölt felhasználó
Hajszálon múlott a győzelem, a csapat hozzáállása kiváló volt, ezért bízom benne, hogy az akarás, és az utóbbi meccseken elért győzelmek továbbviszik a csapatot! Ha a Fulham-et verjük - ami pokolian nehéz lesz -, akkor ez a döntetlen is 'elviselhetőbb' eredmény lesz számunkra.
11 éve
Az első mondatig olvastam aztán abbahagytam (neki is ezt kellett volna tennie), nem érdekel mit hord össze-vissza azután :long:

Abból a kis reményből ami a szurkolókat 3-4. hely elérésével kecsegtette a tegnapi alkotással szépen alátettek....ideje lesz nézni a tabellát és nem magunkkal foglalkozni. Túl sokat "foglalkozunk" magunkkal aztán elmegy mellettünk a világ....!

Szólj hozzá