Az Arsenal menedzsere Arsene Wenger elismerte, hogy nagyot kockáztatott Wilshere játékával.

Az Arsenal a hétvégén 3-1 arányban győzött a Norwich ellen, tegnap pedig döntetlent játszott az Everton ellen. Wilshere szombatra az Arsenal saját NASA által épített anti-gravitációs futópadjával hozták játékra alkalmas állapotba.

Ugyanakkor Wenger elmondta, hogy Wilshere a vártnál hamarabb épült fel a sérüléséből, de nem hagyta figyelmen kívül az orvosi stáb tanácsait, számolt be a goal.com

Kicsit elsietettem Jack visszatérését, nem volt teljesen kész. Óvatosabbnak kellett volna lennem? Meghallgattam az orvosi stábot és az alapján hoztam meg a döntésemet.

Felépült a sérüléséből, minden rendben volt vele. Meghallgattam őt is, hogyan érzi magát. Hat hétig nem játszott, talán egy kicsit túlságosan is elsiettem a visszatérését.

Fiatal kora óta figyelemmel követem, nagyon jól tudom hogyan reagál a szervezete.

- zárta Wenger

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

11 éve
Törölt felhasználó
Óriási hiba volt őt játszatni, főleg, hogy így daráltak az Everton játékosai. Félidőben már meg kellett volna lépni a cserét
11 éve
Törölt felhasználó
oxi is belső kpnak lett idehozva játszott is a blben ott egész jól nem értem minek kell annyira jack a kezdőbe...
11 éve
az tény, hogy elsiette a visszatérést mert lehet fizikailag jól van de mentality strong nem okés a srácnál. Nem olyan mint a 14 hónapos visszatérése után. Mondjuk ha a tegnapi darálóba Rosi-t nevezi akkor Őt ebben ez évtizedben pályán nem láttuk volna.....szóval Wenger Knows innen nézve:)
11 éve
Törölt felhasználó
A játékán látszott szombaton és tegnap is, hogy nem állt még készen. A Fulham ellen Rosicky-nek kell kezdenie a helyén!

Szólj hozzá