Az Arsenal tegnap döntetlent ért el az Everton ellen, ám pihenésre nincs sok idő, ugyanis a hétvégén a Fulham otthonába látogat az Arsenal. Az Arsenal egy győzelem esetén öt pontra növelhetné előnyét a Tottenhammel szemben.

Aaron Ramsey aki mérkőzések óta a csapat legjobbja, a sajtónak nyilatkozott. A walesi középpályás elmondta, mindent meg fognak tenni a siker érdekében.

 

Fontos mérkőzések előtt állunk, nyernünk kell a hétvégén.

- kezdte Ramsey.

Továbbra is egy jó sorozatban vagyunk, a hétvégén mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében. Szeretnénk ezt a hetet győzelemmel befejezni.

A csapat számára fontos volt, hogy ne kapjunk ki az Everton ellen. A mérkőzés utolsó harmadában kimaradt egy két helyzet, de összességében keményen küzdöttünk. Javítani akarunk a hétvégén.

Még mindig sok az önbizalmunk. A Tottenam és a Chelsea előtt kemény mérkőzések lesznek, hiszen még egymás ellen is játszanak. Fognak még pontokat hullajtani, de még mindig tudjuk, hogy képesek vagyunk megszerezni a Bajnokok Ligája helyezést.

Jelen pillanatban harmadikok vagyunk, nagy rajtunk a nyomás, de képesek vagyunk megszerezni a három pontot. A csapat elszánt, remélhetőleg mindenki fitt marad és el tudjuk végezni a munkánkat.

- zárta Ramsey. Mertesacker is hasonló véleményen van mint csapattársa. A német most tért vissza az eltiltásából, pozitívan tekint a jövőre.

A Tottenham és a Chelsea még egymás ellen is játszanak és még az Everton ellen is játszanak. Nehéz mérkőzések várnak ránk, meg kell nyernünk a mérkőzéseinket, kezdve a Fulham ellenivel.

- Az Arsenal utoljára a Tottenham ellen kapott ki a bajnokságban, a Bayern elleni mérkőzés óta pedig szárnyal a csapat. Mertesacker így folytatta. 

Érdekes helyzetben vagyunk, visszanyertük a formánkat.

Jól játszottunk az elmúlt héten és a következő hetekben is ugyanígy kell játszanunk.

- zárta

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

11 éve
ronin: Úgy vélem, hogy nem emelkedett ki Merte, hiszen az egész védelem remek teljesítménnyel rukkolt elő.
11 éve
Törölt felhasználó
megbízható twitterek.. LOL! :)
11 éve
Törölt felhasználó
Arsenal:

Fulham (A)
Manchester United (H)
QPR (A)
Wigan (H)
Newcastle (A)

Chelsea:

Liverpool (A)
Swansea (H)
Manchester United (A)
Tottenham (H)
Aston Villa (A)
Everton (H)

Tottenham:

Manchester City (H)
Wigan (A)
Southampton (H)
Chelsea (A)
Stoke (A)
Sunderland (H)
11 éve
Törölt felhasználó
Egyes hírek illetve megbízható Twitterek azt írjak hogy Gotze érkezik 30 millioert!
11 éve
Törölt felhasználó
Igaz, hogy Ramsey torony magasan nyerte a MOTM szavazást..., nálam az Everton elleni meccs legjobbja Merte volt. Tanári munkát láthattunk tőle.

Szólj hozzá