Hírek /

Wenger dolgozik Podolski középcsatárrá faragásán

Lukas Podolski az Arsenal nyáron szerzett támadója ebben a szezonban megosztotta a szurkolókat. A szurkolók egy része a mellett érvel, hogy Podolskinak középen kell játszania, még a másik tábor a szélen való játszatása mellett érvel.

A közelmúltban keveset játszó német támadóval kapcsolatban a sajtó felröppentette a távozás lehetőségét. Arséne Wenger elmondta, hogy sérülés miatt játszott keveset. Ám most a francia menedzser tiszta vizet öntött a pohárba.

Podolski sérült volt amikor nyertünk a Bayern ellen. Ezt követően nélküle nyertünk a Swansea ellen.

- kezdte Wenger, aki így folytatta.

Úgy gondolom középen is jól tud játszani.

Jelen pillanatban sokat dolgozok vele, hogy jó középcsatár legyen. Egy minőségi játékos, aki sokat fejlődött a szezon kezdete óta.

Őszintén szólva remek a hozzáállása. Sosem panaszkodik, mindig pozitívan áll hozzá a dolgokhoz.

- végül Wenger elmondta, hogy sok jó játékosa van, valakit mindig ki kell hagyni a kezdőből.

Nehéz egyes játékosokat kihagyni a kezdőből. Legutóbb Walcott is a padon volt, de Monreal is aki eddig nagyon jól játszott.

- úgy tűnik kezdenek megoldódni az Arsenal csatárproblémái, ugyanis a közelmúltban Podolski mellett Walcott is kifejezte szándékát, hogy középen szeretne játszani. Az angol játékos januárban kiválóan teljesített. Hamarosan pedig eljöhet Podolski ideje is középen, egy jó teljesítménnyel pedig akár a nyári igazolásokat is befolyásolhatja.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

7 éve
Törölt felhasználó
Miután Podolski beállt a Norwich ellen, gyakorlatilag csak középen lehetett látni, közvetlenül Giroud mellett. Ennek az eredménye egy felső léc, meg egy gól. Fogjuk őt még középen látni - már csak azért is megéri néha 'bedobni' oda, mert ha helyzetbe kerül, annak igen magas százalékban gól lesz a vége, kiváló befejező.
7 éve
Nem biztos, hogy belőle középcsatárt kéne faragni, szimplán az első 3 támadó játékosnak folyamatosan mozogniuk kell, ezzel megbontva a védők figyelmét is, és így Podolski néha középre is húzódhat
7 éve
Batti! Szerintem igen is javulhat, meg kell nézni van Persiet, aki már ?29? éves és nem rég még ő sem volt túl biztos jobb lábbal, ma meg jól tud rúgni vele.
7 éve
Törölt felhasználó
ideje faragni azt a csatársort ;)
7 éve
Egyik szemem sír, a másik nevet: jó, hogy csatárt csinálunk belőle, de ez azt is jelenti, hogy nem igazolunk senkit előre.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek