Lukas Podolski az Arsenal nyáron szerzett támadója ebben a szezonban megosztotta a szurkolókat. A szurkolók egy része a mellett érvel, hogy Podolskinak középen kell játszania, még a másik tábor a szélen való játszatása mellett érvel.

A közelmúltban keveset játszó német támadóval kapcsolatban a sajtó felröppentette a távozás lehetőségét. Arséne Wenger elmondta, hogy sérülés miatt játszott keveset. Ám most a francia menedzser tiszta vizet öntött a pohárba.

Podolski sérült volt amikor nyertünk a Bayern ellen. Ezt követően nélküle nyertünk a Swansea ellen.

- kezdte Wenger, aki így folytatta.

Úgy gondolom középen is jól tud játszani.

Jelen pillanatban sokat dolgozok vele, hogy jó középcsatár legyen. Egy minőségi játékos, aki sokat fejlődött a szezon kezdete óta.

Őszintén szólva remek a hozzáállása. Sosem panaszkodik, mindig pozitívan áll hozzá a dolgokhoz.

- végül Wenger elmondta, hogy sok jó játékosa van, valakit mindig ki kell hagyni a kezdőből.

Nehéz egyes játékosokat kihagyni a kezdőből. Legutóbb Walcott is a padon volt, de Monreal is aki eddig nagyon jól játszott.

- úgy tűnik kezdenek megoldódni az Arsenal csatárproblémái, ugyanis a közelmúltban Podolski mellett Walcott is kifejezte szándékát, hogy középen szeretne játszani. Az angol játékos januárban kiválóan teljesített. Hamarosan pedig eljöhet Podolski ideje is középen, egy jó teljesítménnyel pedig akár a nyári igazolásokat is befolyásolhatja.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

11 éve
Törölt felhasználó
Miután Podolski beállt a Norwich ellen, gyakorlatilag csak középen lehetett látni, közvetlenül Giroud mellett. Ennek az eredménye egy felső léc, meg egy gól. Fogjuk őt még középen látni - már csak azért is megéri néha 'bedobni' oda, mert ha helyzetbe kerül, annak igen magas százalékban gól lesz a vége, kiváló befejező.
11 éve
Törölt felhasználó
Nem biztos, hogy belőle középcsatárt kéne faragni, szimplán az első 3 támadó játékosnak folyamatosan mozogniuk kell, ezzel megbontva a védők figyelmét is, és így Podolski néha középre is húzódhat
11 éve
Törölt felhasználó
Batti! Szerintem igen is javulhat, meg kell nézni van Persiet, aki már ?29? éves és nem rég még ő sem volt túl biztos jobb lábbal, ma meg jól tud rúgni vele.
11 éve
Törölt felhasználó
ideje faragni azt a csatársort ;)
11 éve
Törölt felhasználó
Egyik szemem sír, a másik nevet: jó, hogy csatárt csinálunk belőle, de ez azt is jelenti, hogy nem igazolunk senkit előre.

Szólj hozzá