Olivier Giroud az Arsenal mentalitását dicsérte azt követően, hogy az Ágyúsok 1-0-ás hátrányból álltak fel a Norwich elleni bajnokin.

A három pont elképesztően fontos volt az Arsenalnak, mivel így továbbra is növelték a nyomást a forduló előtt még az Ágyúsok előtt álló Spurs-Chelsea duón.

Az Arsenal ennek ellenére közel sem játszott jól, a csapat helyzetei sorra kimaradtak, miközben a Norwich egy pontrúgásból eredményes volt. Arséne Wenger együttese azonban az utolsó tíz percre megemberelte magát, s három gólt vágtak a Kanárik kapujába.

"Megkönnyebbültnek érezzük magunkat, mert nagyon rosszul kezdtünk. Volt egy pár helyzetünk, de ezek közül egyiket sem tudtuk befejezni az első félidőben." - mondta Giroud.

"A második félidőben aztán ők szereztek vezetést egy pontrúgásból annak ellenére, hogy tudtuk, hogy nekik ezt az erősségük és még készültünk is erre."

"Ekkor azonban nem adtuk fel, és szerencsére sikerült még három gólt szereznünk. Soha nem adjuk fel és a meccs végéig támadunk - ez a mi mentalitásunk."

"Természetesen volt egy kis szerencsénk is, de végül jól összejöttek a dolgok és így sikerül tartanunk a nyomást a Tottenhamen." - tette hozzá a francia.

Giroud azt is elárulta, hogy ő szerezte az Arsenal fordító gólját - ezt még Bassong öngóljának jegyezték a meccs folyamán.

"Esküszöm, hogy beleértem a labdába a második gólnál. Talán Bassong is ugyanígy tett, de remélem, hogy megtarthatom a gólt."

A gólról minden valószínűség szerint egy külön bizottság fog dönteni a közelgő hetekben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá