Az Arsenal délután 4 órakor hazai pályán fogadta a Norwich együttesét. A kezdőben a múltheti mérkőzéshez képest kisebb változások vaoltak. A mérkőzésen a Norwich szerzett vezetést, de a végén Arteta, Giroud és Podolski góljával fordított a csapat. Folytatás kedden.

Arsenal:

Kezdő: Fabianski, Sagna, Vermaelen (C), Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Gervinho, Giroud

Cserék: Mannone, Jenkinson, Monreal, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Podolski

 

 

Norwich:

Kezdő: Bunn, R.Martin, Bassong, Turner, Whittaker, Johnson, Howson, Tettey, Snodgrass, Kamara; Holt (C)

Cserék: Camp, Jackson, Fox, E.Bennett, Garrido, Becchio, R.Bennett

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (203)

11 éve
Törölt felhasználó
Hihetetlen, hogy Gervinho minden meccsen bebizonyítja, hogy mekkora egy istenverte barom. Majd fel robbantam meccs közbe, látván, miket csinált...
11 éve
Nem kell messzire mennünk vissza az időben, tavaly ilyenkor ugyanilyen szenvedős meccset hoztunk a Norwich ellen, illetve buktunk két pontot és ettük a kefét tovább. Van Persie-stül, songostul, mindenestül. Természetes, hogy nem játszhatunk minden meccsen úgy, mint a Reading ellen, és lesznek olyan alkalmak, amikor még ennél is nehezebb lesz kicsikarni a győzelmet. (Pl. a Fulham ellen a Craven Cottage-n.) Örülni kell a három pontnak, megdolgoztunk ezért, de lélektanilag a következő két meccs nagyon fontos lesz, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a Spurs hány pontos hátrányból fogja várni a jövő heti rangadóját a City ellen.
11 éve
Törölt felhasználó
Nem gond ,nem azért kérdeztem :D
11 éve
Törölt felhasználó
Legalább valaki figyel
11 éve
Törölt felhasználó
Bocccccsssssi

Szólj hozzá