Hírek /

Nehéz győzelem: Arsenal 3-1 Norwich

Az Arsenal délután 4 órakor hazai pályán fogadta a Norwich együttesét. A kezdőben a múltheti mérkőzéshez képest kisebb változások vaoltak. A mérkőzésen a Norwich szerzett vezetést, de a végén Arteta, Giroud és Podolski góljával fordított a csapat. Folytatás kedden.

Arsenal:

Kezdő: Fabianski, Sagna, Vermaelen (C), Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Gervinho, Giroud

Cserék: Mannone, Jenkinson, Monreal, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Podolski

 

 

Norwich:

Kezdő: Bunn, R.Martin, Bassong, Turner, Whittaker, Johnson, Howson, Tettey, Snodgrass, Kamara; Holt (C)

Cserék: Camp, Jackson, Fox, E.Bennett, Garrido, Becchio, R.Bennett

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (203)

7 éve
Hihetetlen, hogy Gervinho minden meccsen bebizonyítja, hogy mekkora egy istenverte barom. Majd fel robbantam meccs közbe, látván, miket csinált...
7 éve
Nem kell messzire mennünk vissza az időben, tavaly ilyenkor ugyanilyen szenvedős meccset hoztunk a Norwich ellen, illetve buktunk két pontot és ettük a kefét tovább. Van Persie-stül, songostul, mindenestül. Természetes, hogy nem játszhatunk minden meccsen úgy, mint a Reading ellen, és lesznek olyan alkalmak, amikor még ennél is nehezebb lesz kicsikarni a győzelmet. (Pl. a Fulham ellen a Craven Cottage-n.) Örülni kell a három pontnak, megdolgoztunk ezért, de lélektanilag a következő két meccs nagyon fontos lesz, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a Spurs hány pontos hátrányból fogja várni a jövő heti rangadóját a City ellen.
7 éve
Törölt felhasználó
Nem gond ,nem azért kérdeztem :D
7 éve
Legalább valaki figyel
7 éve
Bocccccsssssi

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek