Tomas Rosicky bízik benne, hogy az Arsenal a szezon végén eléri a Bajnokok Ligája helyezést érő négy hely valamelyikét. Ehhez azonban a cseh játékos szerint meg kell nyerni a Norwich és az Everton elleni mérkőzéseket.

Egy eseleges szombati győzelemmel az Arsenal huzamosabb ideig a városi rivális Tottenham elé kerülne, ugyanis a Spurs a Chelsea FA kupa küzdelmei miatt pihenni fog a hétvégén.

Tomas Rosicky megragadta a lehetőséget és elmondta, ha oda akarnak éri a legjobbak közé akkor meg kell nyerni a következő két hazai mérkőzést.

Két hazai mérkőzésünk következik, remélem megnyerjük őket. Ha beszélni akarunk a harmadik vagy a negyedik hely valamelyikéről akkor meg kell nyernünk a hazai mérkőzéseinket.

- mondta Rosicky, utalva arra, hogy a hátralévő hét mérkőzésből négy alkalommal lesz hazai környezetben a csapat.

A müncheni győzelem önbizalmat adott nekünk. Az elmúlt pár mérkőzés során kiderült, hogy rengeteg jó játékos van a csapatban.

Amikor kikaptunk a Tottenham ellen, elemeztük a játékunkat és nem játszottunk rosszul. Ostoba hibákat követtünk el, melyeket remekül kihasználtak. Megpróbáltunk javítani és úgy gondolom sikerült. Lehet látni a javulást, lehetett látni Münchenben, hogy sokkal jobbak vagyunk. Tudjuk mik a problémáink és megpróbáljuk megoldani őket.

- végül Rosicky a saját teljesítményére is kitért.

Természetes ha mindenkinek megvan a maga véleménye. Nem vagyok mindig a legjobb formámban, de ez bármelyik másik játékosra is elmondhatjuk.

Minden nap mindent beleadok az edzéseken. A mérkőzéseken néha nem könnyű végig koncentrálni, de ez az amit meg kell csinálnunk.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

7 éve
50%, ma lesz egy fitnesz tesztje.
7 éve
Kár, hogy nem játszhat holnap. 😏

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek