Lukas Podolski az Arsenal hivatalos weboldalának úgy fogalmazott, hogy a sérüléséből visszatérvén újból készen áll arra, hogy kivegye a részét a csapatmunkából a szezonból hátralévő hét bajnoki meccsen.

A német játékos immáron két hónapja alig játszott az Arsenal csapatában, de mint most kiderült: a német csatárt egy sérülés hátráltatta.

Podolski természetesen nagyon boldog, hogy visszatérhet és összességében elégedetten értékeli az első arsenalos szezonját.

A szezon elején nagyon jól ment a játék, de aztán közbejött egy sérülés, ami miatt hetekig nem játszhattam. Most azonban újra fitt vagyok és készen állok a befutóra. Persze minden a menedzser döntésén múlik majd.

- mondta Podolski.

Összességében elégedett vagyok. Nem volt könnyű idejönni és erősnek maradni azt követően, hogy a tavaly még annál a Kölnnél játszottam, amely csapat végül kiesett a német első osztályból. Úgy vélem, hogy megvan bennem a kellő képesség, hogy minden meccsen játsszak az Arsenalnál, de egészen eddig így is tettem.
Eddig szereztem néhány gólt és kiosztottam egy pár gólpasszt, tehát egyelőre nem lehetek elégedetlen. De majd csak akkor leszek igazán elégedett, ha bebiztosítjuk a Bajnokok Ligája-érő helyet a következő szezonra nézve, mert minden játékosnak az az álma, hogy azon a szinten játsszon.

A német játékos ezzel együtt azt is elárulta, hogy élvezi az angliai életet és nagyon örül a szurkolók biztatásának.

Nagyon jól érzem itt magam. Az angol szurkolók nagyszerűek, főleg az arsenalosok, de a többi csapat rajongói sem rosszak. Bárhová megyek boldognak érzem magam, mindenütt barátságosan fogadnak.
Nem csak a hazai meccsek, de az idegenbeli mérkőzések hangulatát is élvezem, nagyszerű atmoszférát tudnak az utazó szurkolók teremteni - ilyenkor büszke vagyok, hogy én is az Arsenal játékosa lehetek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

11 éve
Törölt felhasználó
Ma kivette a részét! Nagyon szép gól volt!
11 éve
Törölt felhasználó
miért jön be reklám ?:O
11 éve
Törölt felhasználó
Horika The Best!!!! Köszike !!!!
11 éve
Törölt felhasználó
11 éve
Törölt felhasználó
Én elégedett vagyok a kezdővel .És a padunk is erős ,leszámítva ,hogy nincsen csere Kh .Theo ,Oxi és Poldi is nagyot tud lendíteni a csapat játékán.Go gunners!!!

Szólj hozzá