Arséne Wenger a szombati Norwich elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatán adott egy rövid tájékoztatást a csapat sérültjeiről. A francia menedzser egy jó hírrel is szolgált, ugyanis Wilshere és Walcott ismét játékra alkalmas.

Wilshere szerda óta teljes edzésmunkát végez, Theo pedig holnap csatlakozik a többiekhez. 90% az esélye, hogy elérhetőek lesznek szombaton.

Rosicky az előző mérkőzésen összeszedett egy kisebb sérülést, még nem döntöttem el, hogy játszik-e szombaton. A sérülése nem súlyos, de bizonytalan a hétvégi játéka. Mertesacker is hiányozni fog a eltiltása miatt. 

- zárta

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Jelenleg én se bontanám meg ezt a kezdőt, nagyon jól müködik, maximum ha igaz,hogy Rosicky sérült, akkor helyére betenném Wilshere-t.Máshol egyáltalán nem szabad változtatni.
11 éve
Törölt felhasználó
Kiváló! :)
11 éve
Én azért remélem, Wenger nem csinál segget a szájából. Ez a csapat most jól működik, nem kéne megbontani a csapategységet, még ha Wilshere jönne vissza, akkor sem.
11 éve
Törölt felhasználó
Jack és Theo nagyot fognak dobni a csapaton a "finish-ben". Ráadásul az amúgy is erős kezdő újabb variációs lehetőséggel bővül.
11 éve
Törölt felhasználó
Így, hogy Mertesacker el van tiltva, Vermaelen visszakerül a kezdőbe. Kíváncsian várom mit fog produkálni a tavalyi szezonunk legjobb védőpárosa! :)

Szólj hozzá