A West Brom elleni meccselőzetesében Steve Bould Aaron Ramsey-t méltatta - az angol szakember szerint a walesi játékos fiatal kora ellenére példát mutat a többieknek.

Ebben a szezonban csak Olivier Giroud és Santi Cazorla játszhatott többet Ramsey-nél - a középpályás pedig a 2013-as naptári év óta egyre jobb teljesítményt mutat a pályán, aminek örülnek az Arsenal drukkerei is.

Bould pedig úgy véli, a java még csak eztán jön.

"Aaron fantasztikus játékos. Látva a napi edzéseket, hihetetlenül sokat dolgozik." - mondta Bould.

"Sosem panaszkodik, mindig csak a játékával törődik, és megcsinál mindent, amire kérjük. Fizikálisan fantasztikus állapotban van és képes hozzáadni a csapathoz. Úgy vélem, hogy folyamatosan fejlődik."

"Az a legjobb dolog Aaronban, hogy sosem tűnik fáradtnak. Képes hozzátenni a csapathoz, fizikálisan mindent belead, a többi dologban pedig szépen fejlődik."

"Az elmúlt időszakban egy pár szurkolótól kapott néhány kritikát, ami kissé megviselte őt. Innen óriási jellem kell, hogy visszatérjen a formájához, de Aaronnak sikerült ez."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

11 éve
Batti, igen, a Reading ellen nagyon sokszor passzolt előre, öröm volt nézni a játékát.
11 éve
Törölt felhasználó
A középpálya minden szerepkörében lassan otthonosan mozog, a játék taktikai elemeit remekül átlátja, és teljesíti is azokat, a hozzáállása pedig példaértékű. Passzolás szempontjából egyelőre nem olyan merész, mint sérülése előtt, de egyre gyakrabban hagy fel az óvatoskodással. Ahogy Bould is említette, a labdával is folyamatosan jobban bánik. Az ellenfél kapuja előtt is van még hova fejlődnie, hiszen intelligens módon kerül helyzetbe, de a higgadtság hiánya legtöbbször kiütközik.
11 éve
Törölt felhasználó
Ramsey nem biztos hogy tipikus irányító, de ebben az új szerepkörben egyre jobban megállja a helyet!
11 éve
Törölt felhasználó
a játéka egyre jobban hajaz Gilberto Silváéra,de végülis mindegy milyen poszton teljesedik majd ki csak játsszón minél többet
11 éve
Törölt felhasználó
Heh... Fabre megmondta előre!

Szólj hozzá