A walesi középpályás Aaron Ramsey elmondta, hogy nem sajnálja, hogy nem a Manchester Unitedbe igazolt öt évvel ezelőtt. Sir Alex Ferguson és Arséne Wenger 2008 nyarán küzdött a középpályás aláírásáért, és a 17 éves Ramsey végül 5 millió font ellenében Arséne Wengert választotta.  

Ramsey elmondta, hogy el volt ragadtatva amikor megtudta, hogy Arséne Wenger akarja leigazolni, aki több meccsét is személyesen nézte végig. Ramsey Arsenalos karrierje 2010 februárjában volt a mélyponton, amikor is 9 hónapra esett ki egy lábtörés miatt.  

A 22 éves középpályás az elmúlt hónapok során kifogástalan teljesítményt nyújt és kezdi biztos lenni a helye a kezdőben.  

A fő tényező amiért az Arsenalhoz igazoltam, az Arséne Wengerrel való találkozás volt. Hallottam a terveit, melyek nagyon tetszettek nekem. Sok fiatallal dolgozott már, akik közül sokan nagy karriert futottak be.

Amikor iderepült, hogy találkozzon velem izgatott voltam. Mindössze 17 éves voltam és a világ egyik legjobb menedzsere akar találkozni velem. 

mondta Ramsey, aki ragaszkodik ahhoz, hogy helyes döntés volt az Arsenalt választani a United helyett. 

Határozottan nehéz választás volt az én koromban, de nem sajnálom, helyesen döntöttem. Láttam, hogy az Arsenal jobb lesz nekem mint a Manchester United, akiknél nagyon sok középpályás volt akkoriban. Tudtam, hogy jobban bánnak a fiatalokkal és több lehetőséget fogok kapni.

-zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (66)

11 éve
Törölt felhasználó
Köszönjük! Reméltem, hogy nem itt fogja kivárni az új edzőt! ;-P :D
11 éve
Törölt felhasználó
Patrik kolléga közreműködésével somogyi a bannolás sorsára jutott. Utólag is elnézést az általa okozott kellemetlenségekért.
11 éve
A legsúlyosabb (BAN) jár az alábbi szabálysértésekért: • Trágár szavak használata, mások szidalmazása: révén, hogy focival kapcsolatos közösség vagyunk, egy bizonyos pontig eltűrjük az esetleges csalódottság miatti kifakadást, ugyanakkor érdemes ezt a határt nem feszegetni! A káromkodás, illetve a nyomdafestéket nem tűrő szavak használatát illetően egy esetben a mérlegelés nélkül zéró toleranciát alkalmazzuk, amennyiben ezeket a jelzőket más szurkolótársára írja, akár vitáknál, akár más szituációknál.

Még nem szegte meg? (:

somogyi: szüleid biztos büszkék lehetnek rád! :D
11 éve
Törölt felhasználó
Ezen a ponton, inkább már az adminoknak kellene valami megnyugtató választ adniuk a klasszikus, kőbalta egyszerűségű kérdésre: "De mééé'....???"
11 éve
Törölt felhasználó
Nasri0220

de majd te fogod megmondani hogy hol legyek te nyomorék bujjál már el te csicska senkiházi kis buzi anyádnak uggasál

Szólj hozzá