web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | NextGen: Nem sikerült a döntőbe jutás

 • NextGen: Nem sikerült a döntőbe jutás

  Nagyot küzdött az Arsenal csapata, de nem sikerült a döntőbe jutás a Chelsea ellen

  Hír Információk

 • Dátum: 2019. Mar. 29, 14:43
 • Forrás: -
 • Hozzászólások: 86
 • Athlon Szerző:
  Athlon


Összefoglaló hamarosan

Végeredmény: Arsenal-Chelsea 3-4.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(86)

ericsson (Törölt felhasználó)

Ha most elkezdjük őket babusgatni akkor csúnyán a csapat teljesítményének a rovására megy. Sok tehetségünk van, de abból pusztán nagyon jó esetben is 2-3 fogja megvetni a lábát, ám 1-2 nek látok reális esélyt. Gnabry és Akpom még 17 körül vannak így nekik megvan a lehetőség, de lent felsoroltak közül kétlem, hogy bárki más megvetné a lábát. Bellerin már csak Jenkinson miatt sem fog befutni, de Angha, Yennaris, Frimpong, Campbell, Ryo, Afobe nem fog. Belőlük lesz majd évek múlva a Denilson féle élősködő, akik nem tudták megvetni a lábukat és rajtunk maradnak.

Ez volt pár éve is a Denilson, Bendtner, Vela, Watt meg mit tudom én kik voltak még ott féle generációval.

Mar 29. 19:14

TheOX

Wilshere is volt kölcsönben mielőtt a nagy csapatba lett volna nem?? Amúgy aki talán a legközelebb lehet a csapathoz az talán Aneke lesz. Ő már kölcsönben van és jól is szerepel ott. Vagy még Joel Campbell ő is rendszeres kezdő a betisben. De az biztos, hogy Akpom, Gnabry, Bellerínt nem szabad hagyni hogy elvesszenek. Minél hamarabb kikel őket emelni a tarcsikból és kölcsön adni valami PL-es vagy másod osztályú csapatba ahol rendszeres lehetőséget kaphatnak.

Mar 29. 19:00

Athlon

Batti! Nem holnapra gondoltam, de a nyáron meg kell néznünk őket, mit tudnak magasabb szinten.

Mar 29. 18:44

batti

Athlon! Ne szaladjunk ennyire előre. Mihelyst úgy éreznénk, néhányuk túlnőttek ezen a szinten, kölcsön fogjuk adni őket. Ha magasabb szint alatt az első csapatra gondolsz, az erősen felejtős (remélem, nem ez a helyzet).

Mar 29. 18:38

ronin

....Akpommal pedig kezdjünk el valami turbó-programot, mert kiemelkedő fizikai adottságai mellett, remekül ér a kapu elé, és lábbal sem ügyetlen. Tudom, hogy még szinte gyerek, de neki az elkallódás esélyét sem szabad megadni!

Mar 29. 18:29

eriCesc

Csapatszinten jobban játszottunk, mint a Chelsea, több párharcot is nyertünk, és több helyzetet is alakítottunk ki, viszont a sajátunk és az ellenfél kapuja előtt is bizonytalanok voltunk, ez az oka a vereségnek, de összességében minden elfogultság nélkül állítom, hogy a jobbik csapat esett ma ki. Kiemelni nem igazán akarnék senkit, bár voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, viszont Ebecilio játéka számomra csalódást keltő volt. Én láttam már őt több utánpótlás meccsen is, főleg válogatott szinten, és ott rendre csapata vezére tudott lenni, ma viszont konkrétan semmit nem mutatott.
A védelemben, széleken volt leginkább verhető, mint Bellerin, mint Angha oldaláról voltak elfutások, tehát védekezés szempontjából van még hová javulni, viszont a támadásokat nagyon ügyesen segítették, gólok, gólhelyzetek alakultak a felfutásaikból. Az ellenfélnél pedig talán két játékost lehet kiemelni, a Martins klónt, aki végig nyomás alatt tartotta a védelmet, és a csereként beálló balszélső srácot, aki többször is megverte a védelmünket.
Amúgy ritka jó meccs volt, pláne az első 30 perc, ami kifejezetten élvezetes, nagy tempó, szép támadások, ezek az összecsapások tényleg elősegítik a fiatalok fejlődését.

Mar 29. 18:18

Athlon

a legjobb fiatalokat ki kell próbálni magasabb szinten, annak idején Jacket is frusztrálta, hogy nincs a tudásához közeli játékos a tarcsiban.

Mar 29. 18:03

batti

Kiemelkedő teljesítményekről nem igazán beszélhetünk, de azért csapatszinten jó szellemben játszottunk.
Akpom jól mozgott; a kapu előtt jó helyzetfelismerésről tett tanúbizonyságot.
Gnabry szépen tálalt Bellerín elé az első gólt megelőzően, a gólja pedig zseniális volt, de rendkívül pontatlanul játszott.
Bellerín jól teljesített, Sagna távozása esetén pedig számára egyenes út vezethet a felnőtt csapat keretéhez.
Olsson néhány jó megmozdulás; rengeteg pontatlansággal tarkítva. Tud ő ennél sokkal jobban is játszani.
Hayden kiábrándító.

Összességében az igyekezettel nem volt gond, az összpontosítással már annál inkább. A meccs végére energia híján már nem sok vizet zavartunk.

Mar 29. 18:01

ronin

A legrosszabbkor hoztunk össze egy teljesen felesleges tizit (hogy a kipattanóra nem mentünk, azt hagyjuk is!), és megfejeltük egy országos potyával. Kár, hogy ettől betojtunk, mert a képességünk meg volt ahhoz, hogy akkor rúgjunk gólt, amikor akarunk (kicsit túlozva persze).... Sajnos, akkor is kaptunk, amikor "akartunk".

Mar 29. 17:57

Athlon

Hát az tény, hogy a második félidőben picit elfelejtettünk focizni.

Mar 29. 17:51

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook