Összefoglaló hamarosan

Végeredmény: Arsenal-Chelsea 3-4.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (86)

11 éve
Törölt felhasználó
Ha most elkezdjük őket babusgatni akkor csúnyán a csapat teljesítményének a rovására megy. Sok tehetségünk van, de abból pusztán nagyon jó esetben is 2-3 fogja megvetni a lábát, ám 1-2 nek látok reális esélyt. Gnabry és Akpom még 17 körül vannak így nekik megvan a lehetőség, de lent felsoroltak közül kétlem, hogy bárki más megvetné a lábát. Bellerin már csak Jenkinson miatt sem fog befutni, de Angha, Yennaris, Frimpong, Campbell, Ryo, Afobe nem fog. Belőlük lesz majd évek múlva a Denilson féle élősködő, akik nem tudták megvetni a lábukat és rajtunk maradnak.

Ez volt pár éve is a Denilson, Bendtner, Vela, Watt meg mit tudom én kik voltak még ott féle generációval.
11 éve
Törölt felhasználó
Wilshere is volt kölcsönben mielőtt a nagy csapatba lett volna nem?? Amúgy aki talán a legközelebb lehet a csapathoz az talán Aneke lesz. Ő már kölcsönben van és jól is szerepel ott. Vagy még Joel Campbell ő is rendszeres kezdő a betisben. De az biztos, hogy Akpom, Gnabry, Bellerínt nem szabad hagyni hogy elvesszenek. Minél hamarabb kikel őket emelni a tarcsikból és kölcsön adni valami PL-es vagy másod osztályú csapatba ahol rendszeres lehetőséget kaphatnak.
11 éve
Batti! Nem holnapra gondoltam, de a nyáron meg kell néznünk őket, mit tudnak magasabb szinten.
11 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Ne szaladjunk ennyire előre. Mihelyst úgy éreznénk, néhányuk túlnőttek ezen a szinten, kölcsön fogjuk adni őket. Ha magasabb szint alatt az első csapatra gondolsz, az erősen felejtős (remélem, nem ez a helyzet).
11 éve
Törölt felhasználó
....Akpommal pedig kezdjünk el valami turbó-programot, mert kiemelkedő fizikai adottságai mellett, remekül ér a kapu elé, és lábbal sem ügyetlen. Tudom, hogy még szinte gyerek, de neki az elkallódás esélyét sem szabad megadni!

Szólj hozzá