Arséne Wenger a csütörtöki sajtótájékoztatóján ismertette a Reading elleni meccsre készülő játékosok állapotát.

A francia menedzser közleménye szerint Wilshere bokája még mindig nem gyógyult meg teljesen. Az angol játékos majd jövő hétfőn térhet vissza a kinti edzésekre, majd két hét kell majd neki, mire játékra is jelentkezhet majd. Bár Wenger nem mondta ki nyíltan a sajtótájékoztatóján, a legvalószínűbb forgatókönyv szerint Wilshere majd az április 13-i, Norwich elleni bajnokira térhet majd vissza.

Theo Walcott ágyéksérülés miatt kényszerül majd kihagyni a Reading elleni meccset, az angol játékos a válogatottal való edzésen sérült meg, ami miatt idő előtt vissza kellett térnie az Arsenalhoz. Wenger szerint Walcott állapota szépen halad, de a hétvégi meccset még biztosan ki fogja hagyni.

Wenger továbbá hozzátette, hogy Diaby egy apró sérülés miatt kérdéses, rá még egy utolsó pillanatbeli erőnléti teszt vár.

Kieran Gibbs beteg és ágyban van, ám az még nem eldöntött, hogy biztosan kihagyja-e majd a szombati meccset.

Wenger a visszatérőkkel kapcsolatban megerősítette, hogy Sagna és Podolski bevethetőek lesznek a Reading ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

11 éve
Törölt felhasználó
Diaby apró sérülése :D!!!Szörnyű ez az egész és wenger nem igazolt senkit mondván itt van diaby holott a hülye is tudja hogy porcelánból van vazzeg.szabaduljunk már meg az ilyenektöl csak hátráltatnak minket és nem mellesleg sok pénzt vissznek el!!!

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/arsenal-diabyt-muteni-kell-8-9-honap-kenyszerpiheno-var-2230681
11 éve
Jó, de Cesct annak idején már erre tanították, 16 éves korától és volt is kitől ellesnie a dolgokat. Cazorlánál már nyilván nem fogjuk megváltoztatni a szerepkörét. Artetának meg pláne nem. Szóval erre mondtam, hogy várnunk kell a nyárig, akkor majd átszervezzük a középpályánkat.
11 éve
Törölt felhasználó
2 éve azért működöt olyan jól az a bizonyos Song-Wilshere-Fabregas középpálya, mert kiegészítették egymást. Jelenleg nincs egyetlen igazi védekező középpályásunk, aki a többiekről (Wilshere, Cazorla) valamilyen szinten le tudná venni a terhet. Arteta egyértelműen nem az. Neki is sokkal több hasznát vennénk, ha inkább a támadójátékkal kéne foglalkoznia. 2 éve belefért, hogy Fabregas gyakorlatilag ott volt a pályán, ahol csak akart. Idén ez Cazorla - vagy éppen aki irányítót játszik - esetében nem engedhető meg!
11 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Amit a csapat védekezéséről írtál, az nagy igazság (lehet - bár meccs múlva jobban meg tudjuk ítélni).
11 éve
fecc! Szerintem a csapat védekezésében igenis a csapat látja a kárát, hogy ők ketten együtt vannak fent a pályán. Teljesen védtelenül hagyják a védelmet, s a kapott gólok két emberren csattanak. Holott középpályási védekezésünk nincs ez esetben. Batti szerintem tudna erről többet írni.

Szólj hozzá