Nacho Monreal, az Arsenal bal bekkje szerint a csapatnak ki kell zárnia az összes kritikát az elkövetkezendő kilenc bajnoki meccsen, ha a legjobb négy között szeretnének végezni.

Az Arsenalnak a Tottenham elmúlt két meccsen látható bukása rendkívül jól jött, hiszen a második észak-londoni derbit követő 7 pontos hátrányukat egy pontra csökkenthetik, ha áprilisban megnyerik a halasztott, Everton elleni meccset. Addig pedig ádáz küzdelem fog zajlani a két csapat között. Bár a sorsolás papíron az Arsenalnak kedvez, Monreal szerint komolyan kell majd összpontosítaniuk a hátralévő meccseken.

Még mindig van egy pár meccsünk, hogy javítsunk a helyzetünkön, s hogy elérjük a kitűzött célt.

- mondta Monreal az Arsenal hivatalos magazinjában.

Logikus, hogy az emberek rólunk beszélnek, mert a szezonban nem minden úgy ment, ahogyan szerettük volna, de a játékosoknak és úgy összességében a klubnak meg kell arról bizonyosodni, hogy ezek a szóbeszédek nem fognak hátráltatni bennünket.
A meccseinken ki kell használunk az energiánkat. Az csak energiapocséklás, ha azzal törődünk, hogy mit mondanak az emberek. Csak a következő meccsre szabad koncentrálnunk. Innentől kezdve minden meccsünk olyan, mintha kupadöntő lenne. Ezt kell tükröznie a mentalitásunkak. Biztos vagyok abban, hogy a végén minden rendben lesz.

Monreal honfitársa, Santi Cazorla már régóta ismeri a 26 éves bal hátvédet, hiszen már korábban, a Malaga együttesénél is együtt játszhattak. A középpályás az elmúlt időszakban nem győzte dícsérni Monrealt.

Nacho egy remek igazolás volt, már most mutatja ennek a jeleit. Ő egy olyan játékos, akit imádok nézni, ahogy játszik, és élvezettel játszok vele együtt. Az elmúlt szezonban a Malagánál játszottunk, ott is egy kulcsfontosságú játékos volt. Nagyszerűen hozzászokott a Premier Ligához. Ráadásul a stílusa is remekül beillik az Arsenalba, hiszen sokat és jól szokott helyezkedni.

- mondta Cazorla.

Úgy vélem, hogy az Arsenal sokat nyert az ő leigazolásával. Tapasztalatból tudom, hogy mennyire nehéz az, amikor valová újként becsöppen egy játékos. Nekem annak idején Mikel segített rengeget. Nachónak annyiból már könnyebb dolga van, hogy neki már mi ketten is tudunk segíteni.
Megpróbálunk annyit segíteni neki a beilleszkedésbe, amennyit csak tudunk, és apránként egyre többet ért meg az itteni dolgokból. Együttérez a klub iránt. Minden nap beszélek vele, s érződik, hogy nagyon boldog az Arsenalnál.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

11 éve
Törölt felhasználó
Nekem még a Newcastle elleni 7-3 is a legjobbak közé tartozik idén.
11 éve
http://www.youtube.com/watch?v=85yvT9jXs5Q Emlékeztek még? :D Még mindig libabőrős leszek ettől a meccstől, hányan hagyták itt a meccset 4-0-nál! Szezon meccse volt, utána pedig a Bayern 2-0 jön nálam aztán a Spurs gyalázás! :D
11 éve
Elég nagy szerepe lesz neki!Nem lesz BL, akkor nem lesz Jovetic se.Én bizakodó vagyok viszont ezzel kapcsolatban! :)
11 éve
Minden a májusig idényzárón múlik.
11 éve
Igen, itt még semmi se dőlt el az egyszer biztos, de jó lenne,ha úgy kezdenénk a nyarat,hogy már egyből jön egy komoly erősítés.

Szólj hozzá