Carl Jenkinson az Arsenal hivatalos weboldalának elárulta, hogy nagyon sokat dolgozik azon, hogy mihamarabb visszatérhessen az angol felnőtt válogatotthoz.

Bacary Sagna sérülése óta az angol védő kirobbanthatatlan formában játszik az Arsenal felnőtt csapatában, s Jenkinson erre alapozva jelentette ki, hogy minél előbb szeretne visszatérni az angol csapatba is, ahol tavaly novemberben mutatkozhatott be.

"Vissza akarok kerülni az angol válogatottba, pontosan ezért harcolok." - mondta Jenkinson az Arsenal weboldalának.

"Mostanság hétről-hétre játszhatok az Arsenalban, szóval remélem, hogy egy következetes, jó teljesítmény-sorozattal felhívhatom magamra a szövetségi kapitány figyelmét." - tette hozzá.

Jenkinson egyúttal visszaemlékezett a bemutatkozó meccsére, amelyet a svédek 4-2-re nyertek, köztük Zlatan Ibrahimovic mesés ollózós találatával.

"Bámulatos pillanat volt, hihetetlen képességű játékosról van szó. Ilyenek nem történnek túl gyakran."

"Természetesen csalódott voltam, hogy a bemutatkozó meccsemen nem sikerült nyernünk, de ilyen teljesítmények láttán az embernek fel kell emelnie a kezét, és el kell ismernie, hogy az ellenfél jobb volt, és megérdemelten győzött."

"Ugyanakkor a bemutatkozásommal egy gyerekkori álmom vált valóra. Óriási pillanat volt ez nemcsak a saját, hanem a családom számára is. Egyúttal úgy tekintek az első meccsemre, hogy majd a jövőben még több követi ezt majd. Ha jól teljesítek az Arsenal színeiben, előbb-utóbb újból meghívót fogok majd kapni a válogatottba is."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

11 éve
Törölt felhasználó
Még Boy George-nak is becsületére válna... :D
11 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=dMwo4WPMaJs
Ennél buzisabb indulót még nem hallottam.
11 éve
Törölt felhasználó
Jaj, Jackoxi, nem kell minden éhenkórász zsoldossal foglalkozni. Toni is végigkurválkodta Olaszországot.
11 éve
JACKOXI: Gyorsan tüntesd el a linkedet, mert szabály ellenes magyar oldalt közzétenni az oldalon, csak szólok! :D (1-2 nap tiltással jár)
11 éve
Toni leszophat keresztbe...

Szólj hozzá