Thomas Vermaelen az Arsenal csapatkapitánya csatlakozott Laurent Koscielny, Per Mertesacker és Wojciech Szczesny hármashoz, és ő is a maradása mellett biztosítja a szurkolókat. A belga védőt az utóbbi időben a Barcelonával hozták szóba.

A kapitány beszélt a gyenge formájáról és a jövőjéről beszélt.

Nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy ez megtörténik.

- utalt Vermaelen arra, hogy az utóbbi két meccset a kispadról nézte végig.

Mint egy profi futballista tudom, hogy benne van a pakliban. Nem aggódom. Az előző két mérkőzésen nem játszottam, de az utóbbi szezonokban rendre 35 meccsen léptem pályára.

Az Arsenal egy profi csapat, verseny van a helyekért. Ejtettem pár hibát a szezonban, de ha minden mérkőzésen hibátlanul játszanék, akkor én lennék Messi.

- végül a kapitány a jövőjéről is nyilatkozott.

Az Arsenal az elsődleges, hisz még nem ért véget a szezon. Megtanultam, hogy a labdarúgás kiszámíthatatlan, a Barcelona érdeklődéséről pedig semmit sem hallottam, semmit.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

11 éve
ismervén.a.shakhtar.mkhitaryan.nem.lesz.olcsó
nem.a.mi.kaliberunk.bar.jo.jatekos
11 éve
Törölt felhasználó
Felesleges. Szűrőre és csatárra van égető szükségünk, a többi várhat.
11 éve
Mkhitaryan elakarja hagyni a nyáron a Shakhtar-t és mi vagyunk a kedvenc csapata, mire várunk? :D Kiváló játékos, nagyon gólerős is, én elhoznám!Nem lenne olcsó ,de nagyon megérné!
11 éve
Törölt felhasználó
Lbestia! Én nem így emlékszem. Kapitánysága alatt sem éppen a pályán mutatott teljesítménye jelentette a legfőbb problémát.
11 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25! Ilyeneket ne ígérj (tud az fájni nagyon), másrészt szinte biztos, hogy eladjuk.

Szólj hozzá