Mikor 20perc volt csupán hátra a játékból és az eredményjelzőn nem láthattunk gólt Dél-Welszben, Wenger pályára küldte az említett párost és bebiztosította a győzelmét a hosszabbításban, Nacho Monreal 74. percben szerzett nyitógólját követően.

Frissek voltak és a pályán lévő játékosok már sokat kiadtak magukból.

Erről szól a futball ezen a legmagasabb szinten is. Jó szellemben léptek pályára a fiúk. Ezért is mondtam, hogy az egész csapat hozzáállása hozta meg nekünk ma a pontokat.

Nagyon jó, stabil védelmünk volt. Ettől kezdve, könnyen előnyt kovácsolhatsz az ellenfél bármilyen hibájából. Ha nem kell túlságosan a védekezésre koncentrálni, akkor ez megnöveli a csapat önbizalmát és hitét is.

Készen állunk a csatára - ez a legfontosabb. Ma megmutattuk, és meg is fogjuk mutatni a szezon utolsó napjáig. Harcolni akarunk, és mindent bele akarunk adni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

11 éve
Törölt felhasználó
Igazad van fecc04. Bár őszintén szólva én soha nem szerettem, elismerem, hogy jó játékos. Bár azt is be kell látni, hogy vannak olyan játékosok, akik Wenger szemében kegyvesztettek lettek, és csinálnak bármit, nem játszanak soha. Én egyébként Chamakhot is ide venném, mert az egy dolog, hogy a mai játékosokkal, akik nem szolgálnák ki eléggé (szerintem) már nem lenne olyan, mint az első szezonja elején, de szerintem az nonszensz, hogy olyan pár hónap után tök nulla legyen valaki. Szerintem ő is jobb lehetett volna, ha játszik rendesen. Csak túlságosan ráépítettük van Persie-re a csapatot. Bár félreértés ne essék, örülök, hogy nem kell vele foglalkozni és kölcsönben csücsül a padon.
Bár mostanában nem csak ezt látom negatívan. Pár évvel ezelőtt még simán beépítettük a fiatalokat a csapatba, a ligakupában megmutathatták a tudásukat, de most hiába van Akpom, Eisfeld, Yennaris, Gnabry, nem kapnak lehetőséget a felnőtt csapatban, mígy Fabregas jó pár évvel fiatalabb korában már nyomta. Az más kérdés, hogy Fabregas egy kib*szott zseni.
Én eddig soha itt egy szót nem szóltam Wengerre, mert a mostani szezonig tökéletesen bíztam benne, de idén már egyre inkább azt veszem észre, hogy csökönyösen ragaszkodik a saját elképzeléseihez, amelyek sokszor hibásak, és nehezen látja be, hogy újítani kell. Szerintem kezd belefásulni a dolgokba, ezért remélem, hogy végre a játékosok is összeszedik magukat kicsit és elkezdenek nyerni (legalább egy kupát), mert akkor talán a Mester is feloldódna kicsit és nem lenne annyira merev, görcsös. Bár őszintén Én, mint egy egyszerű szurkoló, nem sokat érthetek az egészből. Annyit minden esetre meg kell jegyeznem ismét, így visszatérve a kezdő témához, szerintem nem mindig a 70. percben kell cserélni, lássuk be, hogy nem olyan jó játékosokból áll a keret, mint régen, van, aki borzasztóan játszik egész meccsen. Azt tessék lecserélni, mert egész meccsek mehetnek így el...mint ahogy mentek is.
11 éve
Törölt felhasználó
Arshavin már több, mint másfél éve a "süllyesztőben" van. Továbbmegyek, már 3 évvel ezelőtt sem volt meg benne a hajtás, küzdeni akarás - pedig, ahogy mondtad, óriási potenciál van/volt benne. Én mindig nagyon bírtam, és végtelenül sajnálom, hogy túl "lusta" ahhoz, hogy a legmagasabb szinten játsszon, a Coventry és a Reading ellen óriásit játszott idén is, de biztosak lehetünk benne, hogy megvan annak az oka, hogy Wenger ezek ellenére sem számít rá - ő látja a napról-napra.
11 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ez volt már 1,5 éve, akkor talán még bírta valamennyire szuflával. Én azért még játszatnám néha, én látok benne még valamit, valami ösztönös tehetséget, ami sokakban nincs meg. Azért szerintem megérdemelte volna 1-2-szer, főleg a Coventry elleni meccse után, hogy pályára lépjen. Legalább csereként... és középen.
11 éve
Törölt felhasználó
PaleMaggot! Erre hirtelen nem is emlékeztem, de elég "aljas" nyilatkozat, már ha tőle van. Egyébként furcsa ezt pont Arshavin-tól hallani, aki már a 60. perc környékén a seggén vette a levegőt, vagy egyszerűen csak sétálgatott. Nem hiába nem játszik ebben az évben.

Szólj hozzá