Arséne Wenger elégedetten nyilatkozott a kezdőbe visszatérő Laurent Koscielny-vel.

A francia védő hosszas padozás után a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-meccsen térhetett vissza a kezdőbe, a csapatkapitány Thomas Vermaelen helyére. Koscielny akkor remek meccset futott, a védekezési feladatokat maradéktalanul elvégezte, sőt gólt is fejelt.

Koscielny így megtarthatta a helyét a Swansea elleni bajnokira is. Wenger elégedetten nyilatkozott a védő müncheni teljesítményével, és a menedzser szerint Koscielny hamarosan visszanyerheti a legjobb formáját is.

"Koscielny kimagasló volt szerdán. Több tekintéllyel játszott, mint általában, s ilyenkor mindig lehet látni, hogy milyen remek kvalitásai vannak. Én tudom, hogy mik rejlenek benne, de az ilyen meccseken meg kell mutatnia a tekintélyét is, hogy mindent kihozzon magából." - mondta Wenger.

"Úgy gondolom, hogy az előszezonbeli sérülések jócskán hátráltatták őt. Az utolsó felkészülési meccsünkön, a Köln ellen egy vádlisérülést szedett össze, amiből csak hosszú idő után tudott teljesen felépülni. A szezon folyamán aztán sűrűn voltak ebből visszaesései is."

"Minden egyes alkalommal, amikor közel állt a visszatéréshez vagy egy másik sérülést szedett össze, vagy beteg lett. Nagyon sokszor volt beteg ebben a szezonban."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá