Az Arsenal szerdán győzelmet aratott az Allianz Arenában, ám a két gólos siker kevésnek bizonyult. Giroud és Koscielny gólja kevés volt a győzelemhez, de Arteta szerint a csapat mindent megtett és büszke a csapattársaira. A spanyol szerint a szezon további részében is hasonlóan kell teljesíteniük.

 

Egyes kritikusoknak igaza van. Felesleges hibákat vétettünk a Spurs ellen, pedig uraltuk a mérkőzést. Ez pedig frusztráló.

Az elmúlt időszakban sok kritikát kaptunk. Közülük néhány valóban jogos volt, ám győztünk Münchenben és megérdemeljük a dicséretet. Ha jobban játszol mint a Bayern, mint ahogy tettük azt az első 25-30 percben, akkor mindenki összeteszi a kezét és azt mondják: ez egy fantasztikus csapat.

- mondta Arteta, aki szerint ezt a jó teljesítményt át kell a szezon hátralévő mérkőzéseire, hiszen meg akarják szerezni a Bajnokok Ligája indulást.

A Bayern valószínűleg Európa legjobb csapata, így ez a győzelem egyszerűen fantasztikus. A klub nem engedheti meg magának a Bajnokok Ligájáról való lemaradást. Ez a minimum célkitűzés a számunkra.

- folytatta a spanyol, aki zárásként Fabianski teljesítményét emelte ki.

Nagyon jól védett a Bayern ellen, miért ne játszhatna így a következő mérkőzéseken? Mentálisan egyszerűen félelmetes volt, ráadásul nagy nyomás alatt is volt amit remekül kezelt. Uralta a kaput, ráadásul a második félidőben volt egy hatalmas védése. Elégedett vagyok vele, hisz keményen dolgozik.

 -zárta



Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

11 éve
Törölt felhasználó
Leginkább EGYÉNI védelmi hibákon!!!
11 éve
Törölt felhasználó
Arteta helyére Ramsey-nek kellene beépülnie,nem is értem Wenger miért szélen erőlteti,mikor simán lehetne rotálni a 2 játékost,talán akk a mi véleményünk is más lenne Aaronról.A BL-hez:sztem a Juvét levertük volna ha,nem fut át rajtunk a sérüléshullám.Elképesztő egyébként,hogy ebben az évben egy jól összerakott védelemmel meddig elmehettünk volna minden téren.LigaKupa,FA,BL minden sorozat a könnyelműségen ment el és a szörnyű védelmi hibákon,felfoghatatlan...
11 éve
Arteta is kikerülhetne már a kezdőből. Nem sok olyan meccsre emlékszek ebben a szezonban, amikor jól játszott volna.
11 éve
Aron21: odaakartam írni zárójelben ,hogy úgyis a Barca-t kaptuk volna! :D
11 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220, ha továbbmentünk volna, akkor 1000%, hogy a Barcát kaptuk volna meg :DDD

Szólj hozzá