Arséne Wenger a Bayern München elleni meccset követően elárulta, mely játékosokra nem számíthat majd a szombati, Swansea elleni bajnokin.

A francia közleménye szerint Lukas Podolski és Bacary Sagna sérülések miatt nem lehetnek majd ott a Swansea ellen, s ugyancsak sérülés miatt Jack Wilshere sem lesz bevethető állapotban.

A szerdai meccset követően Kieran Gibbs játéka is kérdéses, az angol játékosnál egy kis visszaesés volt megfigyelhető a korábbi sérülését követően. A második számú bal bekk, Nacho Monreal azonban már nevezhető lesz a szombati meccsen.

Wenger ugyanakkor arra nem adott választ a Bayern elleni meccset követően, hogy a németek ellen pihentetett Vermaelen és Szczesny visszatérhetnek-e majd szombaton.

"Nem akarom megmagyarázni, hogy miért hagytam ki Vermaelent. Lehet, hogy játszani fog szombaton. Majd meglátjuk a meccs előtti edzéseken, hogy ki milyen állapotban lesz szombatra. Jelenleg egy kis rotálás várható a védelemben is." - mondta Wenger.

"Egy kapus sosem marad örökké első számú kapus, mintahogyan egy meccs alapján sem lehet első számú kapussá tenni valakit. De Fabianski jól védett szerdán, és ezért dícséret illeti."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

11 éve
Törölt felhasználó
Az Arteta-Diaby-Cazorla hármas zseniálisan működött az év elején, így, hogy nincs Jack biztos, hogy őket játszatnám. Ez az egy kivetni valóm van JACKOXI kezdőjében.
11 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, nem rossz kezdő, de valahogy nem érzem reálisnak. Szerintem Mertet, Artetat nem fogja kihagyni az öreg és ha annyira bízna Gervinhoban, hogy kezdőként rakja be, akkor nem cask a 70. percben küldte volna pályára érzésem szerint. (Oxi más, mert ott kivárt az öreg, hátha Walcott magára talál.)

Szczesny - Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Arteta, Diaby, Cazorla - Walcott, Giroud, Chamberlain kezdőre számítok, de jobban tetszik JACKOXIé.
11 éve
Törölt felhasználó
Ha a Newcastle,Tottenham,Chelsea valamelyike nyeri az Europa cupat akkor elveszik a 4.-től a Bl helyet ha ők hátrébb végeznek mint a 4. hely ?
11 éve
Törölt felhasználó
sosimaster. +1 !!
11 éve
Törölt felhasználó
Ez a Swansea elleni meccs talán még fontosabb, mint a szerdai mérkőzés volt. Muszáj nyernünk!

Szólj hozzá