A szerdai visszavágó előtt sor került a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóra, ahol Jupp Heynckes és Philipp Lahm mondta el a véleményét a szerdai mérkőzéssel kapcsolatban. A német edző szerint az Arsenal utolsó angol csapatként képes lehet meglepetést okozni csapatának. Az Arsenal a müncheni Allianz Arénában lép pályára.

A Bajnokok Ligája mindig változik. Ebben az idényben az olasz és a német klubok fejlődtek a legnagyobbat. Ezek a változások segítik újraéleszteni az európai labdarúgást.

- kezdte Heynckes az újságíróknak, aki jó mérkőzésre számít szerdán, ugyanakkor elismerte hogy jelen pillanatban a Bayern München a legjobb csapat Európában. Heynckes a sajtótájékoztatón a Wenger iránti tiszteletére is kitért.

Tudom, hogy kölcsönös a tisztelet Arséne Wenger és köztem. Mindig is nagy volt a tiszteletem iránta, hisz Európa egyik legjobb edzőjéről van szó, így szerdán az Arsenal mindent meg fog tenni, hogy megfordítsa az eredményt.

- folytatta Heynckes aki 1998-ban már megnyerte a Bajnokok Ligáját a Real Madrid csapatával.

Egy jó mérkőzést zártunk Londonban, de ez a Bajnokok Ligája és az Arsenal képes lehet meglepetésekre.

Az Arsenalnál éveken át sok sikeres labdarúgó megfordult és tapasztalataim szerint nem írhatjuk le őket. Nincs kétségem afelől, hogy a játékosaim fejében nem lesz ott az első mérkőzés eredménye.

 

A Bayernnél lesz néhány hiányzó a mérkőzésen, ugyanakkor Philipp Lahm szerint kényelmes helyzetből várhatják a folytatást.

A mérkőzést 0-0 al fogjuk kezdeni, ám nekik három gólt kell lőniük. Számunkra ez csak pozitív, hiszen nekik a kezdetektől fogva nyomást kell gyakorolni ránk.

Természetesen mi is támadni fogunk, keményen fogunk küzdeni a védelmük ellen. Támadniuk kell, így ha kicsit kinyílnak az azt jelenti, hogy több helyünk lesz elől, nehéz helyzetbe hozva az Arsenalt. Nem fognak teljesen kinyílni, de három gólra van szükségük.

- zárta Philipp Lahm.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

11 éve
Arsenalfan25: Meg se gondoltam volna, hogy ennyire szopni fognak az olaszok. Pedig ha Niang lővése bemegy... :down: Se baj, lehet tovább lesni a faxrágó barcát a bl-ben. >:-(
11 éve
Most már tudom, hogy mi hiányzott tavaly a továbbjutáshoz a Milan ellen: a szerencse. A Milan kihagyott egy 100%-os ziccert, rá 2 perce Messi rúgott egy gólt. :blank:
11 éve
Törölt felhasználó
Kötelező tiszteletkör.
11 éve
Törölt felhasználó
Én csak abban reménykedek, hogy egy kicsit megerőltetjük őket és nem leszünk nagyon elpicsázva. :D
11 éve
Törölt felhasználó
Hát szépeket mondd, de közben valószínűleg röhög a markába. Nem jogtalanul...

Szólj hozzá