Lukas Podolski, az Arsenal német csatára szerint nem a vasárnapi, Tottenham elleni derbin múlik, hogy melyik észak-londoni csapat fog majd bekerülni a jövő szezonban Bajnokok Ligája-indulást érő első négy hely egyikére.

Az Arsenal jelenleg a Spurshöz képest négypontos hátrányban, az ötödik helyen várhatja a Premier Liga 28. fordulóját, így érhető, hogy Podolski nehéz meccsre számít vasárnap.

A Tottenham egy nagyszerű csapat, nagyon erősek, nem véletlenül vannak a harmadik helyen a bajnokságban. Nagyon szeretnem a rangadókat, nagyon nehéz meccs lesz, de úgy gondolom, hogy megvan bennünk a kellő minőség, hogy elhozzuk a három pontot.

- mondta Podolski.

Egy rangadó mindig különleges, mind a klubnak, mind a rajongóknak. Ha idegenben játszik az ember a csapata legnagyobb ellenfelével, akkor csak a három pont lehet a kitűzendő cél.
Mindenképpen nagy meccs lesz, de semmiképpen sem ez fog dönteni arról, hogy a két csapat közül melyik indulhat majd a Bajnokok Ligájában a következő szezon folyamán. Még 11 meccsünk van hátra, s ezek közül mindegyik mérkőzés olyan lesz, mint egy döntő.
Be kell jutnunk a Bajnokok Ligájába a következő szezonban is. Ez nagyon fontos a számunkra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

11 éve
Törölt felhasználó
Ha sokat akartok kaszálni, akkor most tegyétek meg, hogy a QPR a szezon végén EL-t érő helyén végez :D
11 éve
Törölt felhasználó
a QPR-en énis gondolkodtam,úgye erős a keretül és Harry szerint nem fognak kiesni :D
11 éve
Törölt felhasználó
Én a helyetekben a QPR-t tenném meg. Olyan erős a keretük és olyan régen nyertek már, hogy 3,5 ért egy Sotont csak megvernek.
Egyébként Nasri amilyen gyökér, biztos a Spursben fog kikötni. Tuti :D
11 éve
Nagy csicska volt,mikor elment, de tényleg csak jókat nyilatkozott a csapatról!Nagy üzlet lenne a csapatnak , mert legalább 15 milliót nyernének az üzlettel!Wengerből kinézem ,hogy visszahozza, mert nagyon kedvelték egymást!Kiváncsi lennék a fogadtatására,de szerintem 1-2 góllal elfeledtetné a szurkolókkal az egészet amit csinált!Azonban,ha tényleg ide akar jönni akkor muszáj lesz belemennie a fizetés csökkentésbe!Rohadtul megutáltam, de jó játékos, ha visszajön és belemegy abba,hogy levigyék a fizetését 90-100 ezerre, akkor én megbocsátottam neki!
11 éve
Törölt felhasználó
én meg megtettem a Mu-t hazaira, viszont a Chelsea-t x-re. Az pedig jól is jönne nekünk.

Szólj hozzá