Az FA-Kupa és a Bajnokok Ligája után a bajnokságban folytathatja a küzdelmet az Arsenal.

A csapat az elmúlt két meccs elvesztése után komoly győzelmi kényszerben van - már csak azért is, hogy továbbra is nyomás alatt tartsa azt a Tottenhamet, amely gárda jelenleg négy ponttal előzi meg az Arsenalt. További fontos tényező, hogy a második és a harmadik helyezett csapat, a Manchester City és a Chelsea egymás ellen játszik vasárnap.

Az Arsenalhoz hasonlóan az Aston Villának is jól jönne a három pont, bár Paul Lambert csapata jelen pillanatban nincs kiesőhelyen.

A kezdőcsapat: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Arteta, Diaby, Wilshere, Walcott, Giroud, Cazorla

Cserék: Mannone, Koscielny, Ramsey, Rosicky, Gervinho, Oxlade-Chamberlain, Podolski.

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

Go Gunners!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (279)

11 éve
Törölt felhasználó
Hát igen... Vannak akik befektetnek és profitálnak, mások ülnek a pénzükön és egy örülnek egy bizonyos "remek pénzügyi modell"-nek, aminek a gyakorlatban semmi haszna nincs.
11 éve
Hát persze Cavani, Falcao stb. hatalmas marketing értékkel rendelkeznek, saját maguk kitermelik a fizetésüket, és a vételárukat is visszahozzák, nem is tudom, hogy C. Ronaldo hány nap alatt hozta vissza az árát a Realnak , de nem volt több 2 hétnél, ezért nem is értem a vezetőséget és Wengert, hogy miért nem próbálkoznak be egy nagy halnál.
11 éve
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy simán lehetne, sőt kell venni klasszis játékost,hisz a mezekből , meg a kiváló teljesítményével bőven visszahozza az árát, sőt még sokszor profitál is belőle a klub.Elöbb vesznek meg egy Cavani mezt a mai világban,mint egy Giroud-t!Szerintem ők ketten jó párost alkotnának, de vehetnénk ,ahogy elöttem írta valaki Jovetic-et is!
11 éve
Törölt felhasználó
Arsenal1220, abban megegyezhetünk, hogy CR-t csak egy 100 milliós ajánlattal lehetett elhozni és hát mit ne mondjak bőven meghálálta azt a pénzt. Kaká már más tészta, hiszen mikor vették is sérült volt az előző idényben és ez rányomta a bélyegét a Realos karrierjére, de mikor játszik meghálálja Mourinho bizalmát, mint például tegnap is.
Akik felsrófolták nagyon a senkik árat azokat Angliában kell keresni. Carroll értéke a transfermarkt szerint 2.2 millió font volt mikor a Pool vette, 36 millió fontért csábították el. Egyértelműen az év üzlete a Newcastle részéről.Downingot és Hendersont is 2x-es áron vették, Allen több mint 4x-es és akkor nem is említem a City(Robinho, Adebayor, Jo, Kolarov, Santa Cruz), Chelsea(Torres, Sevcsenko, Wright-Philips, Zsirkov, Bosingwa, Mutu) duót.
11 éve
arsenal1220: Nem teljesen a Real hibája a 2000-es évek elején Zidane-ért is kiadtak 72 (?) millió eurót és nem szaladtak el az árak. Inkább az volt a gond, hogy a Real mellett megjelent a Chelsea és Man. city is, kik felelőtlenül szórják a pénzt.

Szólj hozzá