Hullámzó. Ezt a szót használják mindenhol mostanában, ha Arsenalról esik a téme. Hullámzó Arsenal. 
Ezzel különösebb gond nem lenne, ha nem lenne igaz. Viszont, igaz. Az utóbbi 10 meccsből mindössze 5-öt nyertünk meg, (ebből 3 a bajnokságban esett), háromszor döntetleneztünk és kétszer akasztottunk le egy ronda vereséget. Hullámzó. Pontosan.

Az utóbbi 5 meccsen viszont láttunk valamit. A csapat, ha kell, tényleg küzd. Elég látni a Liverpool elleni X-et, vagy a Sunderland és a Stoke ellen térdenállvazokogva győzelmeket. Ez a csapat, megkockáztatom, ha kell, jobban akar eredményt elérni, mint az utóbbi években. Jó kérdés, pontosan minek köszönhető, de jó úton haladunk. Legalábbis hozzáállást tekintve. Kikerültek a csapatból az olyan hanyag teljesitményt nyújtó alakok mint Squillaci, Arshavin (szegény, ha szeretne, még mindig tud varázsolni, de ehhez kevés), és Santos, és helyüket olyan nevek vették át, mint Mertesacker, Monreal és Cazorla.  A kapitányi szalag is jelenleg a lehető legjobb kézben van ( egyellőre, Wilshere szépen lassan felnő, és pár év múlva több, mint jogosan fogja viselni azt a szalagot, ami egy ideje csúnya Achilles ina a kezdőkeretnek és az egész csapatnak ), Vermaelen ha nem is mindig a teljesitményével, de hozzáállásával és megfelelő útmutatásával ezt ellensúlyozni tudja. És ez többet ér annál, mintsem egy olyan csatár kezében legyen, aki üti-vágja a gólokat, de annyira vezére a csapatnak, mint egy narkós, paraneopláziás szindrómában szenvedő zsiráf  az állatkertnek. De a zsiráf legalább marad a helyén, a kell, ha nem.

Sérültek.  Elvileg Vermaelen rendben van, ott lehet a keretben. Wilshere csúnyán kérdéses, a mester nem akar vele kockáztatni. Egyetértek. De úgyis fog. Koscielny, csakúgy, mint Wilshere teszt elé néz, vagy nézett,a végeredményekről mégn em tudunk semmit. Ramsey és Sagna pörfekt, Diaby továbbra is OK, Jenkinson eltiltott, Fabianski pedig játszhatott a tarcsiknál a hétközben.

Hivatalos Kezdő:
Szczesny, Coquelin, Koscielny, Vermaelen (C), Monreal, Diaby, Arteta, Rosicky, Gervinho, Oxlade-Chamberlain, Giroud

Pad:
Mannone, Ramsey, Wilshere, Cazorla,Walcott, Podolski, Miquel

Mindenkinek jó szurkolást kivánunk!

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére! 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (266)

11 éve
Törölt felhasználó
Arsenaldenis, tökéletesen egyetértek, én is ezt ecsetelem hónapok óta:D
11 éve
Törölt felhasználó
Még jó h nem te vagy Wenger:D
11 éve
Törölt felhasználó
Ha én lennék Wenger azt mondanám....." Igen ....igen sajnos.....hát elállok az útból, mert lehet én is tehetek róla, hogy a csapat nem jut előrébb...nem fejlődik kellően...nem tudjuk tartani a tempót" Bould venné át Wenger szerepét ami a csapat felkészítését...taktikáját illeti....ő döntene a kezdőről stb stb a szezon végéig....Wenger amolyan szakmai igazgató lennne....és lenne vagy 2-3 hónap, ha nem menne így a dolog....hogy szerezzünk egy megfelelőbb managert.......ennyi.....Volt már ilyenre példa......Ez szerintem csak Wengeren múlik, mert nem küldik el.....Háát még ott van a BL.......háátha..... :roll: GO GUNNERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11 éve
Törölt felhasználó
Ezt mondtátok a 2008/2009-es szezonban is és a 2006/2007esben is, hogy megkopott az öreg. Aztán, ha a játékosok nem hagyják ott a picsába hol lennénk most? Igen, Európa trónján. Meg kell várni, ha ebből a generációból se lesz semmi, akkor tényleg változtatni kell a futball filozófiánkon és ezzel együtt persze az edzőn. De kötve hiszem, hogy ebből a csapatból nem lesz semmi.
11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem már a professzor megkopott nem tud lépest tartani a mai focival gazdaságilag ok az öreg de taktikailag ... a tegnapi vereség őt terheli 99% -ban .Ez sajnos a bayern elleni meccsre is rásüti a bélyegét ez látszott az arcokon ahogy lejöttek a pályáról szeretem az öreget de ez már nem lehet tolerálni nem nyerünk semmit lassan már a 4 bl - es hely sem lesz meg , de lehet hogy ez kell hogy változás legyen mert a magyarázatokból elég volt .

Szólj hozzá