Arséne Wenger tájékoztatása alapján Thomas Vermaelennek van a legnagyobb esélye a visszatérésre a hétvégi Blackburn elleni FA-Kupa meccsre.

A belga védőt a West Ham elleni bajnokin kellett lecserélni, miután a játékos bokája kificamodott. Bár belga hírek szerint az operáció is benne volt a levegőben, végül Vermaelen állapota természetszerűleg javult jobban, így nem kellett a műtét. Ha továbbra is minden jól alakul, a védővel már a szombati FA-Kupa meccsen számolhat Wenger.

Jack Wilshere-re és Laurent Koscielny-re azonban még erőnléti próba vár, mielőtt zöld jelet kapnának a csapat orvosaitól. Wenger elmondása alapján Wilshere már jobban van azok után, hogy a múlt heti, Sunderland elleni bajnokin olyan rúgást kapott a lábára, ami után menni is alig tudott. Laurent Koscielny - bár átment a Sunderland-meccset megelőző fittségi teszten - végül a bemelegítést követően mondta le a játékot.

Wenger szerint mind Koscielny, mind Wilshere jobban vannak, de szereplésük továbbra is kétséges a Blackburn ellen.

Ami a többi játékost illeti: Ramsey és Sagna rendben vannak, mintahogyan Diaby is bevethető állapotban lesz szombaton. Lukasz Fabianski a héten már játszhatott is: a lengyel kapus a Manchester United elleni U21-es mérkőzésen tért vissza. Jenkinson egymeccses eltiltást kapott a két sárga lapjáért, amiket a Sunderland elleni mérkőzésen kapott. Az összes többi játékos is játékra kész állapotban van a Blackburn elleni meccsre.

Összefoglalásképpen: Vermaelen visszatérhet, a csapatnak pedig két rövid távú sérültje van Koscielny és Wilshere személyében. Gibbs továbbra is hetekre van a visszatéréstől.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

11 éve
ericsson: 'ha Robin itt lenne mi még lazán bajnokok lehetnénk.' Ez azért erős túlzás.:D
11 éve
Tényleg egy nulla emberlieg....!CSK volt itt és legenda válhatott volna belőle, erre elmegy 2-3 évre a MU-ba!
11 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Tett bármit a csapatért, hiába vitt a hátán minket és lőtt 132 gólt ezek eltörpülnek azok mellett amit tett. Elmenni az egyik legnagyobb riválishoz, majd elnézést kér a United szurkolóktól, hogy most jött ide?! Egy senkiházi áruló féreg számomra és remélem az idő visszaadja neki ezeket.

aron21! Annyi a különbség, hogy még egy Valenciának esélye sincs a bajnoki címre, míg ha Robin itt lenne mi még lazán bajnokok lehetnénk.
11 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Eléggé megkophattak az emlékeid van Persie-ről, vagy csak felületesen ismered a holland Arsenal-os pályafutását, de ha tisztában lennél a dolgokkal, akkor nem így állnál hozzá ehhez a történethez.

arsenal kid! A helyére betolják Luis Gustavo-t, és ugyanott vannak.
11 éve
Off: Javi Martínez megsérült, kétséges, hogy pályára lép ellenünk. Végre egy jó hír. :)

Szólj hozzá