A 29 éves védő 36 alkalommal szerepelt az Arsenalban, mióta 2011 augusztusában a klubhoz igazolt.

Ez idő alatt négy gólt szerzett, beleértve egyet az Ágyúsok döntő 3-2-es West Bromwich Albion elleni győzelme során, az előző idény utolsó napján, mellyel segített bebiztosítani a Bajnokok Ligája indulást, az egymást követő 15. alkalommal.

Santos egy tapasztalt brazil válogatott játékos, korábban sikereket ért el a török Fenerbache valamint braziliában a Corinthians, Atletico Mineiro, Flamengo és a Figueirense játékosaként.

Miután a feleknek sikerült megállapodni, Santos most visszatért a brazilok első számú bajnokságába, a Brasileirao-ba - több játéklehetőség reményében.

Mindenki reméli, hogy ez egy kellemes időszak lesz Santos számára.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

11 éve
Törölt felhasználó
Egy nagyon hasznos és szimpatikus kiegészítő ember lehetett volna, ha ellent tudott volna állni a tipikus brazil mentalitásnak. Kár érte, én soha nem tartottam pánik igazolásnak, egyszerűen, csak túl... Brazil.
11 éve
Törölt felhasználó
Eisfeldet kéne behozni, Nagyon jó játékos. Nem a buta szegény Diabyt felrakni folyton..
11 éve
Törölt felhasználó
Az, hogy ki kuka, akkor döntsük már el, amikor játszottak eleget a felnőtt csapatban. Nem az ő hibájuk, hogy nem kapnak lehetőséget.
11 éve
Ámen!
11 éve
Törölt felhasználó
gunarrr! Frimpong szerződése az idény végén lejár és még jele sincs annak, hogy hosszabbítanánk vele. Válaszolva a kérdésedre láttam, igen.

Szólj hozzá