Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, kik lehetnek azok a játékosok, akikre számíthat a szombati, Sunderland elleni bajnoki meccsen.

A hét közben barátságos válogatott mérkőzéseket rendeztek, ahol több Arsenal-játékos is sérüléseket szedett össze.

Aaron Ramsey egy vádlisérülés miatt maradt távol a walesi csapat meccsétől, de Wenger tájékoztatása alapján a középpályás rendben lesz szombatra.

Laurent Koscielny-t ugyancsak vádlisérülés miatt kellett lecserélni a Franciaország-Németország találkozón, de a védő már edzhetett pénteken - ennek ellenére Koscielny-re még vár egy erőnléti teszt a Sunderland elleni meccs előtt. 

Bár Wenger bizakodó, hogy Koscielny rendben lesz, a franciának kevés opciója lesz pótolni a hátvédet: Vermaelen továbbra is sérüléssel bajlódik, Johan Djourou pedig a Hannovernél van kölcsönben. Végső soron Ignasi Miquel és Bacary Sagna is játszhat középső védőt.

Ami a többi sérültet illeti: Gibbs továbbra is 4-6 hét múlva térhet vissza, Francis Coquelin pedig még mindig érez egy kis fájdalmat a térdében az ínsérülése következetében - ám a francia a képek alapján együtt edzhetett a csapattal pénteken.

Gervinho pedig visszatért az Arsenalhoz azok után, hogy Elefántcsontpart már a negyeddöntőben búcsúzott az Afrikai Nemzetek Kupájáról.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

11 éve
Törölt felhasználó
Na, kezdődik a szokásos vesszőfutás...

Szólj hozzá