Feszült izgalmak közepette került sor a Premier League 25. fordulójára, ahol az Arsenal vendége a Stoke City volt. A Liverpool meccshez képest néhány változást eszközölt Arséne Wenger a kezdőben. Visszatért a kezdőbe Diaby és Arteta és az új igazolás Monreal a kezdőben kapott helyet. Továbbá Vermaelen pihent a mai meccsen, az ő helyét Koscielny vette át, elől meg Podolski helyett Chamberlain volt a kezdőben.

 

A mérkőzést az Arsenal kezdte jobban, tanulva az elmúlt meccsek hibáiból. Az Arsenal folyamatosan dominált, az első félidőben 14 helyzetet dolgoztak ki Wenger fiai. A második félidőben jött az áttörés, Lukas Podolski szabadrúgás gólját elsőnek nem akarta megadni a partjelző, de Foy játékvezető végül megadta. Nem sokkal utána jöhetett volna a második de Cazorla lőtt fel. A vége nem változott, maradt az 1-0.

Összességében tehát fontos győzelem volt, hiszen döntetlent játszott az Everton és London kisebbik csapata a Chelsea a 90. percben bukta el a meccset, ők kikaptak. Folytatás egy hét múlva.

 

 

Kezdő: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Diaby (Cazorla), Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain (Podolski gól), Walcott(Ramsey), Giroud 

Cserék: Mannone, Jenkinson, Santos, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Podolski

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (257)

11 éve
Törölt felhasználó
Annyit arról, hogy a Sp*rsnek nem maradt csatára. Togo is kiesett.
11 éve
Törölt felhasználó
Ez az uccsó esélye érzésem szerint Gervinhonak. Most nem lesz kifogás, önbizalommal telve, jó formában jön vissza, ha most nem üti meg a PL szintjét, akkor szerintem Wenger kiteszi a szűrét a nyáron. Nagyon remélem, hogy pozitívat fogok csalódni. Én bírom a srácot, de idén eddig borzasztó.
11 éve
Kell ő ide! :) Nagyonjó formában játszott az elefántoknál!Elkötelezett a csapat iránt és mindent megtesz a pályán, más kérdés,hogy nem sikerül neki, de szerintem ha formába lendül nagyonjó játékos!Mikor hozzánk igazolt, akkor az egyik legjobb formában lévő játékosunk volt!Csupán nincs formában, ha összeszedi magát akkor az egyik legjobb szélsőnk lesz!
11 éve
Törölt felhasználó
matem! Azt a formáját nézve amit az Elefántcsonpartban mutat,igenis jó a csapatnak,habár nem nagyon hiányzik a szélsőink formáját nézve.
11 éve
arsenal1220: az jó a csapatnak, ha Gervinho újra itt lesz ???? :D

Szólj hozzá