Arséne Wenger úgy gondolja, hogy Nacho Monreal a sokoldalúsága és technikai rátermettsége miatt gyorsan be fog illeszkedni az Arsenal csapatába.

A spanyol bal bekk a téli átigazolási időszak utolsó napján érkezett az Arsenalhoz, pénteken pedig már együttedzhetett az új csapatával is.

Wenger úgy gondolja, hogy Monrealnak nem lesz különösebb baja a beilleszkedésével.

A megfigyelőink már egy ideje követték Monreal teljesítményét - miközben Gibbs sérülése hosszabbra nyúlik, mint ahogyan azt gondoltuk.

- mondta Wenger.

Eredetileg úgy számoltuk, hogy Gibbs 2-3 hetet hagy ki, de súlyosabb a húzódása, így 4-6 hétig lesz kényszerpihenőn. Gyors döntésre volt szükségünk, s ez megmagyarázza Monreal megvételét.
Bal hátvédként vettük meg Monrealt, de akár bal szélső középpályást is képes játszani. Azért vettük meg őt, mert úgy gondoljuk, hogy a technikai tudása miatt gyorsan be tud majd illeszkedni a csapatunkba.
A játékos a karaktere miatt beillik a csapatunk stílusába: mozgékony védőről van szó, remek bal lába van, s jó az összjátéka. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a játékrendszerünkben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

11 éve
Törölt felhasználó
Tudom, hogy még nem illeszkedett be és a mai napi teljesítménye sem mérvadó hosszabb távon... amit produkált azonban az nem volt meggyőző.
Őszintén remélem nem csak jó hátvéd lesz, hanem beadni is tud, mert ez már évek óta hiányzik az ASRENAL-ból.
11 éve
Törölt felhasználó
Reméljük ő majd tud beadni. Wenger választásai szélső védők esetén mindig elég érdekes. Ennyi erővel jobbra is jöhetne valaki, mert sajnos Sagna nem az igazi már.
11 éve
Gondoltam, hogy Gibbs sérülése miatt jött. :-S

Szólj hozzá