Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, hogy mely játékosokra számíthat a szombati, Stoke elleni bajnokin.

A francia tájékoztatása alapján Mikel Arteta visszatérhet a keretbe - a spanyol játékos kedden már edzhetett a csapattal, de még vár rá egy erőnléti teszt a meccs előtt.

Francis Coquelin sincs már távol a visszatéréstől, de a francia középpályásnak még kell egy pár nap, Wenger pedig nem fog felesleges kockázatot vállalni a játszatásával.

Thomas Vermaelennél ismét kiújultak a bokaproblémák, így a belga játéka kérdésessé vált a szombati meccsre - Wenger majd csak a mérkőzés napján fog dönteni róla.

Kieran Gibbs sérülése súlyosabb, mint ahogyan azt korábban gondolták - az angol szélső védő 4-6 hetet kényszerül majd kihagyni térdín-húzódás miatt.

Az Arsenal egyetlen új igazolása, Nacho Monreal nevezhető lesz a Stoke ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

11 éve
MainGunna: Még szerencse hogy rohadt sok klubb van akik heccből 2-3 játékost igazolnak hogy a szurkolók megnyugodjanak....lehet oda szurkolni és boldog leszel :grrr:
11 éve
Törölt felhasználó
1-3-4-6-11-16-10-19-14-12-9 egy ilyen felállás lesz szerintem, majd a Blackburn ellen fog rotalni
11 éve
Törölt felhasználó
Miért nem lepődök meg ? :/ Gibbs sérülése elöször "nem súlyos", utána 3 hét, most 6hét, de esküszöm idén már nem játszhat....
Amúgy ez az átigazolás egy nagy csalódás. Nem ezt érdemeljük mi szurkolók ! Ha ambiciózus klub lennénk, minimum 3 játékos érkezett volna és nem az utolsó órában ! Tudva azt hogy milyen meccseink voltak Jan-ban (shitty, Cselzi, púú...) Jan első hetében kellettek volna az új arcok, hogy felpörögjenek hónap végére... na de mindegy. ez jár nekünk úgy látszik.
Tegnap még azt mondtam, ha jön 2-3 MINŐSÉGI erősítés, akkor nagynehezen meg lehet a 3-4 hely (már csak rutinból is) de igy ???? NÁCCSOSZ ??? pf... tuti nem lesz itt jövőre BL....

Szólj hozzá