Nehéz, kemény és felejthető mérkőzésen ért el az Arsenal 2-2 es döntetlent a Liverpool ellen. A csapat az első félidőben egy gólos hátrányba került, amit a Liverpool növelt is 60. percben. Ám az Arsenal a szokásos második félidős játékát nyújtva először Giroud, majd Walcott góljával egyenlíteni tudtunk.

A mérkőzés legrosszabb híre, hogy Keiran Gibbs sérülést szenvedett, az ő állapotáról később beszámolunk. Folytatás hétvégén a Stoke ellen.

 

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski, Giroud

csere: Mannone, Koscielny, Jenkinson, Santos, Diaby, Oxlade-Chamberlain, Rosicky

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (405)

11 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kéne igazolnunk -4 Tottenham, -3 Everton( még mind 2 csapattal játszunk, a csirkékkel idegenben) Úgy érzem idén nem lesz meg a BL, és nem is igazán érdemeljük meg. Az Everton megérdemelné, mindig kicsikarja az egy gólos győzelmeit, azon a csapaton látszik az akarás a csapategység és a koncentráció! Igazolások: David Villa ? Rosell elmondta ,hogy nem adják el, és ő nem szokott segget csinálni a szájából, mint vezérünk. Shaw? valóban hosszabbított ,de ez csak annyit jelent, hogy a piaci árát ki kell fizetni, tehát ő egy hűséges focista aki a klubjára is gondol, hogy a csapat is jól járjon ,ha eligazol, nem úgy mint Nasri,Flamini,RvP.. sorolhatnám. Ő nagyon kéne ,mert Santos brazilokat szégyenítően focizik :) Szerintem a VKP poszt a legégetőbb ,én itt nem fukarkodnék ,és megvenném Fellaini-t (Everton is gyengülne, és a BL-ben is bevethető) uralja a levegőt (pontrúgásoknál jól jönne gondolom ezt senkinek nem kell hosszasan elemezni, hogy a leggyengébb pontunk) és a hosszú lábaival mindenhova elér, erőszakos ha kell , a vaktában kiívelt kirúgásainkat össze szedhetné, nagyon kellene egy ilyen kvalitás a középpályára ! Stekelenburg? ő áron alul van ,és kéne egy igazi vetélytárs a lengyelünknek! Diamé? szerintem nem Arsenal szint, ebben a rém gyenge West Hamben sem igazán kiemelkedő( Fellaini akkor inkább) Cavani? a Napoli elnöke kijelentette ,hogy nem eladó ,hülye lenne eladni mikor -3 a JUve nekik, kitudja hány év után lehetnének bajnokok ,esélytelen szerintem, nem beszélve arról, hogy Chelsea,City,Real is képben, nem tudom miért jönne ide ,ha már el kell jönnie?
Jovetic? talán a legmozdíthatóbb a 3 kiszemelt csatár közül ,nem igazán ismerem, de az elemzések, és a magas ára miatt, biztos hogy jó, hogy jobb- e Giroudnál az kérdéses persze? Nekünk olyan csatár kellene aki kíméletlenül kihasználja a helyzeteit, aki kettőből egyet bever Falcao,Cavani,RvP szint aki képes a hátán cipelni egy csapatot a legmagasabb szinten is. Csak ők nem elérhetőek számunkra. :down:
11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Santos is megsérült amúgy a meccs végén jó lenne ha jönne egy vedo
11 éve
Törölt felhasználó
Stekelenburg a Fulhamhez kerülhet, Shaw most hosszabbított, Cavani nagyon drága a csapatnak,
11 éve
Törölt felhasználó
arsenal2006, nincs olyan lap, hogy Deadline Day. Nem tudom hol olvastad ez, de ezt a zárónapot jelenti. Ha már olyan marhaságot ír, hogy Cavani, Stekelenburg.. mindenki döntse el maga.
11 éve
Törölt felhasználó
OFF:A Deadline Day szerint, Wenger kapust, védőt, középpályást, és csatárt is venne. A következő játékosok jöhetnek szóba: Stekelenburg, Shaw, Diame, Capoue, Villa, Jovetic, Cavani.
Mennyire lehet hinni ebben?

Szólj hozzá