Arséne Wenger a keddi sajtótájékoztatóján elárulta, hogy a Liverpool elleni meccsre a sérültek közül Thomas Vermaelen térhet majd vissza.

A belga védőt még a West Ham elleni bajnokin kellett lecserélni egy kisebb bokaficam miatt, ám Vermaelen már jobban van, s játékra jelentkezhet majd a szerdai, Liverpool elleni meccsen.

A sérültek közül Mikel Arteta és Francis Coquelin állapota is egyre javul, igaz, ők még nem szerepelhetnek majd szerdán, s még a hétvégi bevetésük is bizonytalan.

Lukasz Fabianski is egyre jobban van, a lengyel kapus nemrégiben térhetett vissza a teljes körű edzésekre, de jelenleg meccshiányban szenved.

A Brighton ellen pihentett játékosok rendben vannak, így az ő játékukra számíthat Wenger a Liverpool ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

11 éve
Az a gáz hogy mióta Koscielny megsérűlt probálja visszanyernia formáját csak sajnos nem sok sikerrel Vermaelen-nel meg nem tudom mi történt eléggé visszaesett a játéka de remélem amint újra játszani fog bebizonyítja miért ő a csapatkapitány :) Mertesacker meg azonkívűl hogy nagyonjó a magas labdáknál sajnos elég lassú is ami sok meccsen elég nagy hátrányt jelent :-S Akkor jártunk volna jól ha Yanga M'Biwát elhozzuk aztán lehetett volna jobban rotálni de hát ez van :-S Ma nyerünk a Pool ellen aztán csokolom ;)
11 éve
Törölt felhasználó
Jó helyen van Jacknél a szalag, még egy kicsit pihenjen a CSK
11 éve
Én azért nem feltétlen nevezném a kezdőbe a belgát. Vagy ha igen, akkor Koscielnyvel párban játszatnám, és nem Mertével.

Szólj hozzá