Olivier Giroud úgy gondolja, hogy a koncentrációja a kulcstényező abban, hogy az utóbbi időben egyre több gólt tud szerezni az Arsenalnál.

A francia támadó elmúlt hete remek volt, hiszen mind a West Ham elleni bajnokin, mind a Brighton elleni kupameccsen duplázott, ezzel pedig 13-ra szaporította a szezonban rúgott góljainak számát.

"Mindig erre a koncentrációra van szükségünk, ez egy nagyon fontos dolog a futballban. Ha ez nincs meg, akkor nem is játszhat az ember jól. Ezt a Brighton ellen sikerült megmutatnunk." - mondta a francia az Arsenal hivatalos weboldalának.

"Ami az első gólomat illeti: Lukastól jó helyen kaptam a labdát. Igyekeztem helyezni a lövésemet, nem csak erőből lőni. Az ilyeneket szoktam gyakorolni az edzéseken, szóval örültem neki. A második gólom miatt pedig azért voltam boldog, mert jó volt az elfutásom, s mert Abou remek labdát adott. Nem volt túl sok időm gondolkodni, de jó volt a befejezés." - tette hozzá.

"Ezúttal sem jártam messze a mesterhármastól. Keményen akarok dolgozni, hogy minél hamarabb sikerrel járjak, s hogy megszerezzem a mesterhármasomat."

Arséne Wenger pedig úgy gondolja, hogy Giroud valami egyedit képes a csapatnak adni.

"Giroud egy kissé gyengén kezdett, de egyre erősebb lett. A második félidőben rúgott gólja nagyon jó volt. Ha belelendül a harcos módjába, akkor nagyon nehéz megállítani őt. Nagyon magas, erős, és gyors csatárról van szó, akinek nagyszzerűek a befejezései." - mondta Wenger.

"Megvan az a tulajdonsága, ami már a múltban is kellett, hogy legyen az angol élvonalban játszó támadónak: az erős fizikuma. Ő valami teljesne egyedit tud a csapatnak adni, s ez a helyzet Theóval is." - tette hozzá a francia menedzser.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

11 éve
Törölt felhasználó
off:


lazio - juve v
algéri - elefántcsontpart v
arsenal - pool h
everton - westbrom h
norwich - tottenham v

vélemények?
11 éve
Törölt felhasználó
sport365 :D :D
11 éve
Törölt felhasználó
Abramovics is egy maffiózó, de attól még szereti a Chelsea-t.
11 éve
A sport365 szerint bejelentkeztünk Bentekéért... :)
11 éve
Törölt felhasználó
Ushmanov egy üzbég maffiózó, ilyenek szivárogtak be az angliai üzleti életbe a 90-es években és máshova is. Nem szeretetből vannak részvényei a klubtól, Kroenkenek sem. jó biznisz.
Mi meg maradjunk a drukkolásnál. Hajrá Arsenal!

Szólj hozzá