Az Arsenal kapitánya egy hosszantartó bokasérülést szedett össze a West Ham elleni 5-1-es győzelem második félidejében, ezért az 58. percben le kellett cserélni.

Wilshere vette át a kapitányságot, de Wenger leszögezi, nem utasította Vermaelent arra, hogy a 21 éves játékosnak adja át.

"Őszintén, Vermaelen hozta meg a döntést és én hagytam neki. Mindig érdekes látni, hogy ki érzi úgy, hogy átveheti a vezetést ha Vermaelen hiányzik. Nem akartam beleszólni,"

mondta az edző.

"Wilshere természeténél fogva olyan ember, aki semmitől sem fél a focipályán és ez jele annak, hogy jó vezető valaki. Győzni akar és ezt ki is mutatja."

"Természetesen az egyik vezetője lesz majd ennek a klubnak - igazság szerint már most is az. A kapitány az aki mindent megtesz a pályán, hogy győzelemhez segítse a csapatát. Ő ezt teszi."

"Ha azt kérdeznék tőlem, hogy elveszem-e Vermaelentől a kapitányi szalagot, a válaszom nem. De úgy gondolom, Jack egy nap megkapja végérvényesen."

"Elsősorban mert egy tehetséges játékos. Másodszor elkötelezett, győzni akar és jól érti a játékot. Kiválóan ért a focihoz és jók az érzékei ahhoz, hogy mit is kell tennie a pályán."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

11 éve
Törölt felhasználó
teljes mértékben megérdemelné , de nem szabad elvenni Vermától ... nem lenne fair... Egy nagy Ő lesz az Arsenal:D
11 éve
Hát igen, sezrintem is ő jelenti a jövőt mind az Arsenal számára, mind a válogatott számára. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én rohadtul büszke vagyok már most erre az angol magra. Chamberlain, Wilshere, Gibbs, Walcott és Jenkinson. Ők fogják alkotni az angolok magját talán már a 2014-es VB-n is.
11 éve
Törölt felhasználó
Zseni a srác, az angol futball nagy jövője. No meg persze az Arsenalé!

Szólj hozzá