Laurent Koscielny úgy véli, az Arsenal tanult a korábbi hibáiból, s most nem fogja elkönnyelműsködni a következő, alacsonyabb osztályú elleni mérkőzést.

Mint ismert, az Arsenal gyenge játékkal kiesett a ligakupából a negyedosztályú Bradford ellen, s most, az FA Kupa negyedik fordulójában egy hasonló kaliberű klub vendége lesz a csapat - ezúttal a Brighton ellen.

Koscielny szerint az Arsenal ezúttal nem fogja elkövetni a Bradford ellen látott hibákat, s mindent meg fognak tenni a továbbjutásért szombaton.

"Az volt a lecke, hogy egy csapat nem csak a minőséggel harcolhatja ki a győzelmet. Mind a két csapatnak ugyanúgy kell koncentrálnia és akarnia a továbbjutást." - mondta Koscielny.

"Készen kell állnunk a harcra, és folyamatosan koncentrálnunk kell. A saját stílusunkban kell játszanunk minden körülmény között. Ha így teszünk, meg fogjuk tudni nyerni a következő meccsünket."

Koscielny - aki Thomas Vermaelen sérülése miatt szerephez juthat szombaton - úgy véli, hogy az Arsenalnak minden esélye megvan ahhoz, hogy kiharcolják az ötödik körbe való kerülést.

"Mindegy, hogy az FA-Kupáról, vagy a francia kupáról beszélnük, a kisebb csapatok mindig meg akarják verni a nagyobbakat."

"Tudjuk, hogy a Brighton mit szeretne, szóval kemény meccsre számítunk, komolyan kell majd küzdenünk. A saját stílusunkban kell játszanunk, hogy győzzünk."

"Mi vagyunk az esélyesek, ilyenkor persze van egy kis nyomás rajtunk. Nehéz lesz, de ha hozzuk a saját formánkat és színvonalunkat, akkor nyerni fogunk." - zárta szavait Koscielny.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

11 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne ,nyerni holnap! De az igazság az, hogy a Stoke-Man City győztesével játszunk , ha azon is túl jutunk akkor nagy valószínűséggel MU vagy Chelsea, fasza ágon vagyunk ! MU,Chelsea,City,Arsenal négyesből egy lesz ott a legjobb négyben, remélem mi, de kicsi az esély! :(
11 éve
Törölt felhasználó
Remélem Wenger beteszi Sanga helyett Jenkinsont és Cazorlát is pihentethetné... hétvégén csak a győzelem az elfogadható eredmény.
11 éve
Törölt felhasználó
Kosci egy állat,nagyon birom,ő a 2m-es 90kg-os négereket a földre teperi ha kell :D
Go Gunners ,nyerni kell hétévgén ! :)
11 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne, ha ezt a mérkőzést nem" szórakoznák" el a fiúk.

Szólj hozzá