Hírek /

Csapathírek - Diaby és Rosicky visszatérhet

Arséne Wenger a Brighton elleni FA-Kupa meccs előzetesében elárulta, kik lesznek azok a játékosok, akikre számíthat a szombati mérkőzésen.

A francia menedzser közleménye alapján a West Ham elleni bajnokin pihentetett Abou Diaby és a tavaly nyár óta folyamatosan sérüléssel küszködő Tomas Rosicky visszatérhetnek majd, s újból a keretben lesznek majd a Brighton ellen.

Ami a sérülteket illeti: a Kalapácsosok ellen megsérülő Vermaelen nem lesz bevethető szombaton, a belga védő  bokaficama egy kissé súlyosabb, mint ahogyan a mérkőzés után tűnt, s Wenger így nem akar felesleges kockázatot vállalni vele. Vermaelen sérülése ugyanakkor rövid távú.

A középső középpályások közül Mikel Arteta közelebb áll a visszatéréshez, mint a Chelsea ellen lesérülő Francis Coquelin, s mindkét játékos már csak napokra van a játékra jelentkezéstől.

Lukasz Fabianski már a szezon kezdete óta vállsérüléssel bajlódik, ám Wenger tájékoztatása alapján először az idényben visszatérhetett a teljes körű edzésekre. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

7 éve
Törölt felhasználó
Én inkább középre várok igazolást mint előre, támadó szekcióba ott van Podolski, Walcott, Giroud, Oxi, Gervino (remélhetőleg egy jó ank szereplést követően jó formában tér vissza) sok a variálhatósági lehetőségünk. Előre max olyan játékost hoznék aki szélen és középen is lehet számolni. KP a legsoványabb most szerintem, én még hoznék egy KH-et is. Elől egyre erősebbek vagyunk szerintem Poldi Giroud és Walcott is egyre jobb, persze azért egy Villa szintű játékos bármikor elfér nálunk.Védőt már csak ért is hoznék mert 3 védő kevés szerintem főleg hogy DJ-ét kikölcsönöztük, most van 3KH(2) és ha valaki ne adja isten lesérül marad 2 és akkor imádkozhatunk hogy ne legyen semmi a maradék 2vel és nem fáradjanak el, mert ha így lesz akkor marad Laci meg Miguel.
7 éve
Törölt felhasználó
Igen Athlon? Csak mert az http://www.ergebnisselive.com/turnierbaum/UgqkXf5a/IHl8V8od/#draw már ágak vannak megadva onnan gondoltam. De akkor okés.
7 éve
Ericsson! Itt nincsenek agak, minden korben sorsolas van, ha tovabbjutunk, majd vasarnap huznak egy ellenfelet
7 éve
Nem tudom igazából most Támadó kéne elsősorban nem kvk mert arra itt van Coquelin is ugy hogy valahogy most nem értem :) Remélem érkezik egy támadó is mert nagy szükségünk van egy re mindenképpen :)
7 éve
Törölt felhasználó
Most nézem, hogy a Spurs milyen jó ágon van. A döntőig csak a Liverpool kerülhet szóba mint komolyabb ellenfél. Bezzeg nekünk a döntőig a City, MU/Dinamo-n is túl kell jutni. Jó lenne a Spurs ellen megszakítani a 8 év sikertelenséget.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek