Arséne Wenger nem aggódik a csapata jelleme miatt annak ellenére, hogy az Arsenal elveszítette az elmúlt két bajnoki rangadóját, előbb a Manchester City, majd a Chelsea ellen.

A két vereség nehéz helyzetbe hozta a Tottenhammel és az Evertonnal küzdő az Arsenalt a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyért, ami természetesen frusztrálja Wengert.

"Nem aggódom a csapatom jelleme miatt, de meg kell vizsgálnunk, hogy miért nem teljesítünk következetesen a nagy meccseken." - mondta Wenger.

"A játékosok hozzáállása fantasztikus. Mindannyian jól akarnak teljesíteni, de talán egy kissé túl tisztelettudóak a nagy meccseken. Minden alkalommal akkor akarjuk megmutatni, hogy mit tudunk, amikor már a meccset elveszítettük. Ezen változtatnunk kell."

"A játékosok tudják,hogy jobban is teljesíthettünk volna. Az elveszített párharcokkal, valamint a könnyen bekapott gólokkal nem lehet rangadókat nyerni. Hittel és teljes elkötelezettséggel kell kezdenünk a derbiket."

Az Arsenal egy meccsel kevesebbet játszva hét pont a hátránya a Tottenhammel szemben, de Wenger a matematikai különbség miatt nem aggódik.

"A tavalyi szezonban látottak önbizalmat adnak idénre is, de nem akarunk ebben a helyzetben lenni. Harcolni akarunk a jobb helyekért a bajnokságban, ezért a szezon végéig harcolni fogunk."

"Sőt, a tavaly még mélyebbről álltunk fel, noha a Chelsea most távolabb van tőlünk. Most, hogy veszítettünk ellenük, matematikailag meglesz ennek a következeménye."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

11 éve
Pat Rice hiányzik a csapatból :-S Nem azért de tényleg most nagyon szarúl állunk és tényleg kéne az erősítés !!! Bolud nem tud hozzátenni sokat sőt egyáltalán nagyon keveset mint Rice nem tudom mi az oka ennek de látszik hogy nem sok mindenben segít vagy áll a csapat rendelkezésére ! 2-3 játékos minimum kéne a csapatba mert így megcseszhetjük a 3-4 helyet mert nem fogunk odaérni :-S A játékosok fáradtak és nem csak Wenger hanem Bolud is tudja de nem hinném hogy bármiben is ellentmondanának egymásnak ! Szerintem idén az Europa Ligás helyre fogunk odaérni maximum bár ne legyen igazam de ha nem rotál Wenger akkor elöbb utobb sérülésések lesznek sorra ami majd a BL-ben illetve az FA -kupában lehet majd hátárnyunkra ! Szerintem akkor járunk a legjobban ha az FA-kupát célozzuk meg aztán a többi meg valahogy csak lesz :-S
11 éve
Törölt felhasználó
ericsson! De ez is közrejátszott. Meg Bould-al is volt valami balhéja. Aztán bejelentkezett érte a Barcelona és ő rögtön igent mondott. (Volt valami titkos tárgyalás is, nem? - de ez már csak homályosan rémlik)
11 éve
Törölt felhasználó
Fecco4! Lehet és valószinűleg van is benne valami,de nem tudom elhinni,hogy Henry távozása óta,minden évben elmennek a legjobb játékosaink,és örülhetünk hogy ha csak egy,itt benne van a board épp ugyánugy mint Wenger is,aki csak hüjét csinál belőlünk Arsenal szurkólókból.
Nem hiszek én a 3. vagy 4. helyben ebben az évben ha nem igazol Wenger,esetleg ha Diamé jönne,akkor nem lenne akkora lyuk a védelem és középpálya között + azt látom,hogy a csapat,nem csak a Chelsea,Mu ellen állnak ki tul nagy tisztelettel,hanem a City,Swansea és mostmár kisebb csapatok ellen is ugy állunk ki,hogy : Jajjj mi lesz ! A fiuk nem hisznek önmagukban,ami nagyon nagy baj.Imádom Wenger-t,de csak én látom ugy,hogy minden évben rosszabbak vagyunk? WEnger kezd kiégni?vagy unja?vagy? :down:
Ericsson ! Én erről nem halottam,de kinézem belőle.
11 éve
Törölt felhasználó
Songot tudtommal azért adtuk el, mert nem vette komolyan az edzéseket, késett és nagyra volt magával. Vagy nem ez volt az ok?
11 éve
Törölt felhasználó
arsenal2006! Én pedig arra gondolok, hogy Songot nem kellett annyira küldeni, ment magától is.

Szólj hozzá