Zaha az angol futball egyik legígéretesebb tehetsége az utóbbi években.

A Manchester United megerősítette, hogy figyelik a húsz éves játékost, néhány riport pedig megerősítette mindezt, miszerint a Premier League listavezetői 15 millió fontot ajánlottak az angol válogatott klubjának.

Az Arsenalt szintén megemlítették ezek a riportok, mint esetleges érdeklődők a játékos iránt, de az Ágyúsok vezetőedzője mindent cáfolt.

"Sohasem szerettük volna Zaha-t megszerezni."

Mondta Wenger egy sajtótájékoztatón.

"Nem tudom, hogy a Man Unitedben fog e kikötni. Amennyiben igen, sok szerencsét szeretnék neki kívánni."

Wenger, aki végigasszisztálta Robin van Persie Unitedbe való nyári távozását, tudja, hogy csapata már nem érheti be a Vörös Ördögöket, a listavezetőket, akik 56 pontot szereztek, miután 22 ponttal az észak londoni riválisuk előtt állnak. Még fájóbb lehet a tény a franciának, miután csapata hosszú éveken keresztül a legfőbb riválisa volt a Unitednek, a bajnoki címért folyó harcban.

Az Arsenal 7 pontra van a Bajnokok Ligáját érő negyedik helytől, bár ez a helyzet javulhat, amennyiben szerdán legyőzi a csapat a West Hamet.

Wenger, aki csapatát 15 egymás utáni évben a legjobb 4 hely valamelyikére vezette, bevallotta, hogy aggódik a csapata teljesítménye miatt.

"Ami igazán aggaszt, az az, hogy nem nyerjük meg a fontos meccseket"

Mondta Wenger, aki csapata vasárnap 2-1-es vereséget szenvedett el a Chelsea ellen.

"Jelen pillanatban nem sikerül olyan eredményeket elérnünk, amilyeneket szeretnénk."

"A pontkülönbség matematikailag nem vészes, ellenben a kiegyensúlyozottság egy meccsen belül már sokkal inkább aggasztó."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

11 éve
Törölt felhasználó
Wenger knows, van még ideje igazolni csak szedje már össze végre a csapatot! :)
11 éve
Törölt felhasználó
Azt a 8 éves srácot behívták menedzseri meghallgatásra, ez miért ne? :D

Egyébként jobb hogy kiestünk a COC-ból, mert ha a Swansea picsáz el minket a döntőben ( amire meg lett volna az esély. ) akkor itt kitört volna a harmadik világháború és még az EL-re sem érünk oda.
11 éve
halljátok :D írjunk már az Arsenalnak valamikor egy levelet, ha benne vagytok! :D :D xD
11 éve
Törölt felhasználó
A Bradford a Liga kupa döntőjében. Ha már kiejtettek minket, akkor legalább nyerjék már meg, mégis csak jobb úgy kiesni egy negyedosztály középmezőnyébe ragadt csapattól, ha a végén kupát emel a magasba.
11 éve
Törölt felhasználó
inkább adományt küldjél neki.. úgyis mindig a pénz miatt aggódik..

Szólj hozzá