A hatodik helyen csurgunk éppen a Ligas tabelláján 34 ponttal. Lehetne jobb is, de igy sem vészes, ha ma győzünk, akkor az ötödik helyen vagyunk, és ha behúzzuk a január végén esedékes elmaradt meccsünk újrarendezését, akkor elvben a 4. helyen vagyunk. Persze ahhoz a Tottenhamnak is buknia kell. Amennyiben ez a forgatókönyv bejön, két pontra vagyunk a 3. Chelseatől, viszont jóval messze a Manchetertől. Gondolom, a klubnál a prioritás nem is az első helyen van, hanem a Bl-t érő helyeken. 

Teljesitményünk továbbra is felemás. Hétközben megérdemelten ugyan, de nyögvenyelősen nyertünk a Swansea ellen, a múlt hétvégén a Manchester City-től kaptunk egy duplát, előtte pedig X a Swanseaval és a Sotonnal. Ami érdekes, hogy mindez előtt lazán elfenekeltünk egy elvileg massziv Newcastle-t, 7 gólt kaptak az Ágyúsoktól. 7-et. De hogy is van ez? 4-5 meccsenként úgy játszunk, mi a világ legjobbja, majd gólt lőni alig vagyunk képesek.

Igazolás továbbra sincs a hullámzó eredmények egyensúlyba hozásához. Lecsúsztunk több játékosról is, elvileg egy ember miatt, az nem más, mint Walcott, aki ugyan aláirt, de amig a teljes stáb azn munkálkodott, hogy az angol szerződése végre meglegyen(ami önmagában annyira nem is hosszú távú, mint azt gondoljuk, három év tulajdonképpen gyorsan elszáll, két év múlva megint hosszabbitani kell), addig lecsúsztunk a jó fogásokról. Pletykák vannak, de messze nem tűnik úgy, hogy Wenger ténylegesen venni akar valakit.

Sérültek! Most is akad, Arteta, Rosicky, Fabianski hiányzik a keretből, és az a pletyka is járja,hogy Podolski sem lesz ma elérhető.Utólag kiderül, hogy nem csak ő, Chamberlain sem játszhat ma, betegség miatt. Ennek köszönhetően Chamberlain kezdhet bal oldalon, Giroud középen és Walcott jobb szélen ficánkolhat.

Hivatalos kezdő:
Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen(C), Gibbs, Coquelin, Diaby, Wilshere, Cazorla, Walcott, Giroud

Pad:
Mannone, Koscielny, Jenkinson, Santos, Frimpong, Ramsey, Arshavin 

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

Mindenkinek jó szurkolást kivánunk! 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (350)

11 éve
Hirtelen azt hittem, hogy rossz helyen járok a sok csirkés komment miatt:) de látom a többség hasonló véleményen van a témát illetően mint én. Sose lesznek ott ahol mi már voltunk..... ;-P A csapatra egy jó nagy saller ráférne mert nem a képességekkel van itt baj, hanem azzal, hogy nem hiszik el néhányan hogy nyerhetünk. Régen elég volt a név ahhoz, hoggy pld egy "ludakat" 14-0val hazaküldjünk úgy hogy a labdához sem értünk. Ennek vége de nem feltétlen kell ezt tragédiaként felfogni. Simán meglesz itt a BL hely, ha meg nem tanulunk belőle rendesen az biztos.

Igazolás kapcsán meg annyit, hogy ha nem jön a héten senki akkor vagy olyan jön akit azonnal be lehet tenni a kezdőbe a német bagázs ellen mert nincs szükség "beérésre" vagy olyan aki majd az U21ben szerez tapasztalatot. :ohh:
11 éve
Törölt felhasználó
Ha idén nem lesznek a legjobb négyben akkor sose. Mármint a Spurs. Ám 7 (4) pont tényleg semmi. Még harmadikok is lehetünk.
11 éve
Törölt felhasználó
Azért mégegyszer nem fogják úgy elbaszni a csirkék mint tavaly. Nálunk meg aztán végképp semmi sem mutat arra, hogy olyan tavaszt futnánk mint tavaly. Majd ha lesz valami infó arról, hogy Coq sérülése mennyire komoly akkor osszátok már meg. Nagy meccset játszott ma és itt lenne a lehetősége, hogy megragadjon a kezdőben.
11 éve
Törölt felhasználó
A Spurs sosem lesz jobb az Arsenalnál, ahogy a tavalyi helyezésünket is magunknak köszönhetjük, és nem nekik!
11 éve
Nem lesz minden évben akkora mákunk, hogy elbassza a Spurs, és hogy jó idény hajránk lesz. De legyen igazad!

Szólj hozzá