a jobb második félidei teljesítményről...

Taktikailag változtattunk néhány dolgon. Hasonlóan kezdtünk mint a Manchester City ellen. Nem hajtottunk eléggé, rosszul védekeztünk és túl sok teret hagytunk a Chelseanek. Mindezek tetejébe még pechesnek is éreztem magunkat ugyanis az első gól előtt szabad rúgásnak kellett volna következnie, a második gól előtti eset pedig nem volt büntető. Elég szerencsétlenek voltunk. Rosszul játszottunk az első félidőben. Más szellemben jöttünk ki a második félidőre. Más magatartással, sokkal veszélyesebben és uraltuk is az egész játékrészt. Ennek ellenére sem tudtunk egyenlíteni. Nem éltünk a szögleteinkkel és a szabadrúgásainkkal valamint nem teremtettünk elég lehetőséget sem. Ezért veszítettük el a mérkőzést. Ez nagyon rossz hatással van a pozíciónkra a Ligában és nagyon nehéz lesz lenyelni.(Bár ez az Arsenal drukkereknek úgyis nagyon jól megy már - a szerző)

a különbségről amit az első és a második félidő teljesítményei között láthattunk...

Hasonló az előző hetihez. Miután felfedezed, hogy a csapatnak jó képessége és kellő lelkesedése van. 2-0-nál kapcsolódtunk be a mérkőzésbe. Ez aggasztó természetesen, mert ez egy nagyon fontos meccs volt és 2-0-ról kezdeni nagy hátrányt jelent.

az első félidei teljesítményről...

A Chelsea jól játszott, mi pedig nem találtuk a megfelelő pozíciókat a pályán. Túl feszültek voltunk és egyénileg túl sok teret adtunk nekik. Nem védekeztünk elég keményen. Mindig engedtük nekik, hogy játszanak amikor csak akarnak.

a Coquelin elleni szabálytalanságról...

A bíró rengeteg szabadrúgást adott ma. Néhányat sokkal kevesebbért mint amilyen Coquelinnel történt. Ez frusztráló. Leginkább azért , mert egy ilyen nagy meccsen ezekenek a döntéseknek is nagy jelentősége lehet.

a büntetőről...

Adhatott volna sárgalapot akár Ramiresnek is.

az első félidőben látottak magyarázata...

Fizikai problémákkal indult a napunk. A második félidőben sokkal jobbak voltunk. Nehéz úgy, hogy három naponta játszanod kell. Voltak lélektani problémák is természetesen. Úgy éreztem az utolsó két meccsünkön nem hajtottunk a első pillanattól.

hat pont távolság a negyedik helytől...

Két fontos mérkőzést veszítettünk egy hét alatt és ez nagyon visszavethet minket. Nem engedhetjük meg, hogy több pontot veszítsünk ha a legjobb négyben akarunk végezni. Ez probléma.

az esetleges vezetői problémákról...

Jó a hangulat a csapaton belül. Jó képességű a csapat. Jobban kell hinniük a saját képességeikben. Láthatták, hogy 10 emberrel a Man City ellen és ma is képesek voltunk dominálni a pályán. Így kell tennünk az első perctől kezdve.(persze, hallgatjuk már ezt hetek óta, csak semmilyen foganatja nincs. - a szerző)

a kritikákról miszerint a csapat nem tud versenyezni semmilyen címért...

Nem kívánom kommentálni minden ember véleményét. A legfontosabb, hogy fókuszáljunk és a legjobbat nyújtsuk a következő mérkőzésünkön szerdán.

a lehetséges igazolásokról...

Meglátjuk mit tehetünk. Jelenleg nem állunk senkihez olyan közel, hogy akár ma este vagy holnap reggel aláírjon.

U.i.: Mindenkitől elnézést a hozzáfűzéseimért, de ez kikívánkozott.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

11 éve
Törölt felhasználó
Nem akarom magamat ismételni, mivel már egyszer elég velősen kifejtettem, miért nem jó ötlet. Csak tovább mélyítené a problémáinkat, ha ilyen változtatásokat eszközölnénk.
11 éve
Törölt felhasználó
Öreg már ahhoz, hogy átképezzük.
11 éve
Törölt felhasználó
batti, megállná a helyét. Mondjuk Coquelin tehetséges és sokra viszi még itt így miatta talán elvetendő. Viszont az sem normális, hogy Vermaelen akkor is kezd amikor pocsék formában van. Idén 5 gólt kaptunk a hibái miatt.
11 éve
Törölt felhasználó
Vermaelen mint szűrő? Remélem, ezt csak valami morbid viccnek szánjátok.
11 éve
Verma mint vkp nem elvetélendő szerintem se......egy Verminatorrol beszélünk:) ha ne adj isten kidőlne Merte vagy Kosi középről akkor még visszatehető ha nem lenne normális csere helyettük. És egy középpályás (Arteta) szűrne. :coolsmile:

Hát legalább Villa-t nem adjuk fel:)

Szólj hozzá