a teljesítményről...

Jobb volt a csapat kiegyensúlyozottsága ma este és egymás után teremtettük a lehetőségeinket főleg a második félidőben, de az elsőben is volt bőven. Hihetetlen volt, hogy nem tudtunk betalálni, de végül csak sikerült. Kitartóak voltunk és meglett a jutalmunk, emellett jól is játszottunk. Sajnálhatjuk, hogy tíz emberrel kellett játszanunk vasárnap amikor megnézzük a ma esti második félidőt és a játékunkat. Nagyon fontos ezt folytatnunk és tovább fejlődnünk csapatként.

Jack Wilshere-ről...

Igen, ő kiemelkedő volt ma este. Úgy éreztem sok játékos játszott jól. Csapatként jól játszottunk ő pedig egy másik pozícióban, előretoltan játszott és ez nagyon feküdt neki. Nem találkoztam a karrierem során olyan játékossal aki 17 hónapot hagyott ki, de őszintén, mindig azt mondtam ha visszakapjuk Jacket január elsejéig jól teljesíthetünk. Ő minden várakozásomat felülmúlta.

 az esetleges pihentetéséről...

Egyáltalán nem terveztem ilyet. Szerettem volna, de nem volt lehetőségem megtenni, mert ahogy láthatják mindig veszélyt jelent. Még bal szélsőként is veszélyt jelent. Jól kombináltunk. Gibbsnek nagyon jó második félideje volt a bal szélen és emellett a jobb oldalon is nagyon veszélyesek voltunk.

arról, hogy a 10-es az ő igazi pozíciója...

Ő egy sokoldalú középpályás, bárhol tud játszani. Ő az az ember aki jól cselez, képes gólpasszokat adni, úgyhogy minél közelebb van a kapuhoz, annál jobb. Ő minőségi és lelkes játékos, és imádja a játékot. Ez a legfontosabb tényező számomra.

Coquelinről és Diabyról...

Megpróbáltunk több erőt fektetni a védelembe és ez jól működött ma este. Diaby jól szerepelt, talán egy kicsit előbb kellett volna lehoznom, de minden rendben van.

a kihagyott helyzetekről...

Ezek az este negatívumai.

arról, hogy szükség van-e támadóra...

Én hiszek Giroudban. Ő veszélyt jelent és sok lehetőséget teremt. Először fejezzük be a Walcott ügyet(Persze már megint ez. Bocs - a szerző) aztán meglátjuk mit tehetünk.

arról, mikor lehet meg Walcott aláírása...

Remélem hamarosan. Nagyon, nagoyn hamarosan. Többet nem mondhatok.

arról, hogy Guardiola a Bayern Münchenhez igazolt...

A Bayernt választotta, ez többek közt engem is meglepett. Egyedül ő tudna erre válaszolni. Szóval ahogy láthatja, jó teljesítményre lesz szükségünk mert két edző ellen is játszunk majd, amikor a Bayern lesz az ellenfél.

az FA Kupa jelentőségéről...

Nem gondolnám, hogy a Premier Liga kevésbé fontos most számunkra. Keményen kell küzednünk, hogy visszakerüljünk a megfelelő pozícióba. Abban a helyzetben vagyunk ahol, ha kikapsz a Manchester Citytől otthon gyorsan elveszítheted a magabiztosságodat. Szóval mindegy melyik sorozatról van szó, nyerni akartunk ma este. A Brighton otthonába utazunk és teljes erőbedobással fogunk küzdeni. Nagyobb tétje volt a ma esti játéknak mintha 'csak' az FA Kupa lenne. (A Legfontosabb), hogy újra nyerjünk egy olyan nagy vereség után, mint a vasárnapi és újra a helyes útra tereljük magunkat.

arról, hogy több sorozatban is versenyben maradjunk...

Igen, ez is nagyon fontos. Igen, ez az egyik indoka(annak, hogy erősebb csapattal állunk ki a kupákban is mostmár). Megpróbáltunk minden sorozatban bennmaradni, ahol csak tudtunk. Komolyan vettük mindet, még ha ez nem is látszott a Bradford ellen. Az tény, hogy nagyon nehéz mérkőzések várnak ránk a Bajnokok Ligájában a Bayern München ellen, de ezek fantasztikus játékok lesznek. De ezek mellett is nagyon fontos, hogy mindenhol benn maradjunk ahol csak tudunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (58)

11 éve
Törölt felhasználó
batti! http://www.facebook.com/arsenalfootballclub49?ref=ts&fref=ts Az elmúlt egy héten követtem őket. Gyorsnak és megbízhatónak tűnnek.
11 éve
Törölt felhasználó
ericsson!
Erről nem hallottam. Az edzésről készült képeken sem találom. Hol olvastál erről?
11 éve
Törölt felhasználó
Arteta visszatért az edzésekhez :) Még egy jó hír.
11 éve
Törölt felhasználó
Diabyval és Coquelinnal viszont eléggé az lenne :)
11 éve
Törölt felhasználó
safika ez mind igaz, de Arteta nélkül ez a védelem még véletlenül se mondható acélosnak :D:D:D

Szólj hozzá