Az angol középpályás felülmúlta az elvárásokat mióta visszatért a 14 hónapig tartó kényszerpihenőjéből boka és térdsérülése miatt. Wilshere közel áll a legjobb formájához a vasárnapi, Manchester City elleni vereség alkalmával mutatott játéka alapján.

Wilshere védjegyei az előretörések, melyeket kiválóan bemutatott az Emiratesben ezzel lenyűgözve Wengert aki külön figyelmet fordít a 21 éves játékos egészségi állapotára.

"Talán nem fogom pihentetni ebben a periódusban, de később biztosan,"

mondta az edző az Arsenal Playernek.

"Ebben a pillanatban nem érzem túlterheltnek. Csak most tért vissza és úgy érzem egyre jobb formába kerül."

"Több megközelítést is figyelembe veszünk. A fizikai és statisztikai analízisek mellett azt is, hogy a játékos hogyan érzi magát, illetve mit gondol róla az egészséügyi stábunk. Ezekből vonunk le következtetéseket."

"Jelen pillanatban mind a három tényező pozitív és nem érzem szükségesnek, hogy azonnal pihentessem, de meg fog történni."

"Wilsherenek alacsonyan van a súlypontja és ezt nagyon jól használja az ellenfelekkel szemben. Ha provokálod az embereket néha megütnek. Ez van,"

mondta Wenger.

"Hiszek a szemeimnek(Wilshere előretörési sebességével kapcsolatban) és ha látták a Man City elleni mérkőzést nyugodtak lehetnek, hogy túljut az ellenfelein."

"Egy hónapja azt láthattuk, hogy küzdenie kellett a testével, hogy túljusson az emberén. A Manchester City ellen már könnyedén megtette ezt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

11 éve
Törölt felhasználó
ericsson. +1!! Így van. Pihentetni kell Cazorlat és helyette mehetne Ramsey kezdőként irányítónak aztán ha kell váltaná Rosi vagy valami.
11 éve
Törölt felhasználó
Most meg valóban hiba volna pihentetni, úgyhogy majd ráér a nagy menetelés után :)
11 éve
Törölt felhasználó
Nincs okod aggodalomra, nagyon is jól érzi magát.
11 éve
ericcson: Én azért nem mondanám azt Cazorlára, hogy szar.
Egyébként az igaz, hogy Santi nem érzi jól magát, és eligazol? Egy másik szurkolói oldalon írta egy kommentes. Azért kérdezem meg , hátha ti tudtok erről valamit. Mindenesetre én remélem, hogy nem igaz. :grrr:
11 éve
Mai kezdőm: Szczesny - Jenkinson Mertesacker Vermaelen Gibbs - Frimpong Wilshere - Chamberlain Ramsey Arshavin - Giroud. Jenkinson és Giroud nem sokat játszanak mostanában kezdőként, kijárna már nekik a 90 perc. Frimpongot megkockáztatnám Jack-kel együtt, bár félő, hogy megint 10 emberrel fejeznénk be a meccset. Ramsey egyre jobb, nyugodtan játszhat a kissé fásult Santi helyett. Arshavin pedig már emberemlékezet óta nem lépett pályára, pedig ha Gervinho megkapja a lehetőséget, ugyanúgy az orosznak is megkéne kapnia.

Szólj hozzá