Arsene Wenger úgy véli Kieran Gibbs teljesítménye évről évre jelentős előrehaladást mutat.

A 23 éves játékos kiváló formában van az idei szezonban, mint ahogy azt a múlt vasárnapi Swansea elleni tökéletesen eltalált gólja is tükrözi.

Wenger el volt ragadtatva a balhátvéd hozzáállásától és jó előjeleket lát a fiatal játékos jövőjével kapcsolatban.

 

"Bombagólt szerzett. Amikor felszabadultan és eltökélten képes játszani, mint ahogy tette azt Swansea-ban, ilyen szereplést várhatnak tőle."

nyilatkozta a menedzser.

"Gibbs egyre csak erősebb és erősebb. Szeretem úgy érezni, hogy egy játékos évről évre előrébb lép a karrierjében."

"Pont ez történik Kierannal ebben a szezonban, éppen ezért nagyon boldog vagyok."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
arsenal1220: Remy a Bundesligában akar játszani...
11 éve
Törölt felhasználó
Ha elkerülnék a folyamatos sérülések, akkor egy kiváló balhátvédről beszélhetünk, remek formában játszik, és csak egyre jobb lesz, és nagyon fiatal még
11 éve
Közben a Liverpool leigazolja Gameiro-t is!Szép kis támadósoruk lesz!Suárez-Sturridge-Gameiro-Sterling-Assaidi
11 éve
Állítólag a Basel védőjét, Dragovic-t akarjuk megszerezni!Az érdeklődés állítólag valós, mert maga a játékos is azt nyilatkozta,hogy tud az Arsenal érdeklődéséről!Emellett Remy-ről is nagyon sok hír van, szerintem kiváló igazolás lenne, emellett mi vagyunk álmai klubja is, szóval nemtudom mire várunk, 10 millió font nem lenne sok érte!Még Moussa Sissoko-ról is beszélnek a lapok, ő is nagyonjó játékos, szerintem Diaby pótlására tökéletes lenne, ha Abou sérült!( :D :D) Meg a stílusa is hasonlít Diaby-ra, én örülnék ha jönne!Jó felépítésű és a támadásoknál is tud segíteni, simán elférne!
11 éve
Ez így van Gibbs évről évre jobb lesz és lehet hogy sokat volt sérűlt de nagyon is jól pótolja Clichy-t ugyhogy csak gratulálni tudok így tovább ;)

Szólj hozzá