Arsene Wenger csapata a tavalyi bajnokot, a Manchester City-t fogadja vasárnap az Emiratesben. Majd következik a Chealsea, West Ham, Liverpool trió. 

Kilátásban van még az FA Kupa harmadik fordulójának visszavágója a Swansea City ellen, de Ramsey nyugodtan tekint a jövőbe hiszen jó szériában van a csapat.

Úgy gondolom jól dolgoztunk az utóbbi időben, van néhány győzelmünk és jó formában vagyunk,

mondta az Arsenal Playernek.

Nyilvánvalóan szomorúak vagyunk a Southampton elleni eredmény miatt, de nem veszítettünk, szereztünk egy pontot és megyünk tovább. Néhány nagyon nehéz mérkőzés van előttünk, reméljük sikerül pontokat szerezni az előttünk állókkal szemben.
Fontos hónap ez számunkra. Játszunk néhány olyan csapattal  akik előttünk állnak és van egy FA Kupa mérkőzésünk ezért nagyon fontos, hogy éljünk a lehetőséggel.
Otthon fogadjuk a Manchester City majd a Chealsea otthonába látogatunk. Tavaly nagyon jól sikerültek ezek a mérkőzések, reméljük az idén is meg tudjuk ismételni és jó pozícióban várjuk a szezon hátralévő részét.

Ramsey úgy véli, hogy az Arsenal aktuális eredményei - egy győzelem és egy döntetlen - a City ellen jó helyzetet teremtenek vasárnap délutánra.

Extra hitet ad nekünk, hogy tavaly legyőztük őket. Yaya Toure Afrika Kupán való szereplése pedig egy nagy veszteség számukra,

mondta a játékos.

Ő egy kiváló játékos és befolyásolni fogja a játékukat a hiánya. Ebből előnyt kell kovácsolnunk és újra jó eredményt elérni.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Törölt felhasználó
Ha a City úgy áll ki ellenünk, ahogy teszi azt már 3 éve, akkor van esélyünk nyerni!
11 éve
Törölt felhasználó
Én félek ezektől a meccsektől,Cazorla a huzóemberünk,ha neki jól megy 100% a győzelem,de a Swansea ellen azt láttam hogy fásult és fáradt ! :-/ Ezért kéne rotálni,esetleg Rosi -Santi csere,de más nem lehetséges,mert Ramsey off-form,Diaby még nem meccsfitt stb. Köszönhetjük Wenger és a vezetőség semmittevésének és hazugságjainak,hogy minden baszott héten ugyanolyan kezdővel játszunk ,sehol nem rotál Wenger,és akkor csodálkozik hogy mindenki sérült fáradt .Persze a kupákból való kiesést a fáradtság és sérülésekre fogja!
Go Gunners!
11 éve
Törölt felhasználó
Remélem elintézzük őket és a többieket is! GO GUNNERS!
11 éve
Törölt felhasználó
Abban igaza van, hogy Touré(és Agüero) kiesése nagy érvágás a City-nek, de azért van olyan erős az a keret, hogy elbírja e két játékos hiányát, és Mancini szerencsétlenkedését, szóval nekünk is hozni kell magunkat, ha otthon akarjuk tartani a 3 pontot. Amúgy a jelenlegi formákat elnézve, és a múltbéli eredmények tudatában nekem eléggé ikszes meccsnek tűnik a hétvégi rangadó.
11 éve
Nem hinném azt hogyha Yaya Touré nem lesz itt akkor sokat gyengülne a csapat de végülis ez mind1 is ! Ramsey-nek egy jó kis kölcsönszerződés kéne egy hajtós jó csapatba mert itt nemigazán megy nenki :-S Azonkívűl elég nehéz meccsek jönnek és akármennyire is mondja és bizakodik Aaron nem vagyunk hűdejó formában és ez eléggé meglátszik a csapaton. Ezért örülnék ha végre lennének erősítések és lenne miben bizakodni hogy az erősítésekkel együtt hátha ott leszünk az első háromban és a kupákban is eredményesek tudunk lenni ! Egyenlőre csak azt látom hogy ez az év elég nagy szenvedés lesz ha nem tesz semmit a vezetőség illetve Wenger és ismét elcsúszunk a kuákról és akár a Bl-idulás helyekről is :-S

Szólj hozzá