a mérkőzéről...

Úgy tűnt szükségünk volt a játékra. A fiatalok december 6-án játszottak utoljára és néhány első-csapatos játékosnak is szüksége volt éles játékra az edzések mellett. Akkor tudod meg igazán mennyire vagy fitt ha játszol. Teljesen mindegy mikor vagy hol a 11-11 elleni játék megmutatja.

a labdabirtoklási fölényről...

Ezt akartuk. Azt vártam magunktól, hogy több lehetőséget és gólhelyzetet teremtsünk. A második félidőben volt egy Akpom fejes azonban ezután nem lőtt amikor lett volna rá lehetősége. Kevés lehetőségünk volt és ezek sem voltak igazán veszélyesek.

Diaby visszatéréséről...

Úgy gondolom jól szerepelt. Vitathatatlanul ő volt a legjobb a 'felnőttek' közül. Úgy láttam, hogy ő és Jenkinson is kitettek magukért. Diaby beállt és azonnal láthattuk a sokoldalú játékát. Megtartotta a labdát és irányította a játékot. Ha kellett lassította vagy épp gyorsította a játékot. Nagyon jól játszott. Reméljük gyorsan visszarázódik.

az elérhető felnőtt játkosokról...

Azoknak akik nem kapnak lehetőséget, valahol játszaniuk kell. Azért jöttek, hogy megtartsák meccsfittségüket és ez igazán jó lehetőség volt néhányuk számára. Reméljük megszerezték a fittséget és egy lépéssel közelebb kerültek az első csapatban való játékhoz.

amit a fiatalok megtanultak...

Mindig jó játékosok közt szeretnél játszani. Biztos vagyok benne, hogy Abou Diabytól megtanulhatták, ha jól mozogsz, ő nagy eséllyel talál meg téged. Látni fogja hogyan helyezkedsz és eljuttatja hozzád a labdát.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

11 éve
Törölt felhasználó
Évek óta kivételes képességekkel megáldott játékosokat keres Wenger.Csak hogy nála ez annyit tesz,hogy tudjon 2 métert passzolni és ne kerüljön 10M-nál többe...
11 éve
Törölt felhasználó
Akkor marad Frimi és Coquelin, bár velük sincs komolyabb bajom. Mondjuk Coquelin szerintem hamarabb fog bekerülni a csapatba,mint Frimi. Frimpong még mindig nem használj a fejét,ami azért nagy baj. Mert legyen kemény a pályán,de ész nélkül semmi hasznát nem veszi az ember ha kiállítják. Coquelin viszont jó lenne,csak játszatni kéne. Wenger elkezdhetné szépen rotálni Őt Artetával.
Wengernek már megint ez a szokásos szövege, hogy ott vagyunk a piacon és csak kivételes képpességű játékosokat igazolunk,már kezd rohadt unalmas lenni. Úgy látszik minden rivális tud kivételes képességű játékosokat találni és igazolni csak mi nem... vicc már. Már így is felszabadult 2 hely a csapatban, az Ő helyükre nem lehetne igazolni??
11 éve
Törölt felhasználó
Azt is vegyétek figyelembe, hogy ha nem tudjuk elpasszolni a két főselejtet ( nevezetesen Arshavint és Squillacit) akkor olyan szűrőt fogunk venni aki megelégszik 50-55 ezres fizetéssel és nem egy nevesebbet pl: M'Vila, Wanyama akinek 70-75 ezres fizetést adnánk.
11 éve
Törölt felhasználó
OFF: Franciaországból érdeklődtek Squillaci iránt, Seb is ment volna, de túl magas a bérkövetelésének hála megint meghiúsult az üzlet. Úgy látszik a nyárig a nyakunkon marad.
11 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Én is csak a válogatottban láttam játszani Sissoko-t, annyi biztos vele kapcsolatban, hogy ő sem jön zavarba a kapu előtt, és a Toulouse-ban elég sok gólt szerez, nem mellesleg 22 éves kora ellenére már majd' 200 bajnoki van a lábában, ami azért jelentős rutinnal jár. Az ő neve sem először merült fel pletykaként, bár valahogy én is jobban örülnék M'Vila-nak, elsősorban az általad leírt okok miatt, másrészt pedig Song tavalyi védekező munkája finoman fogalmazva is gyenge volt, tehát most egy olyan ember kellene erre a posztra, aki legfőképpen a védekezésre koncentrál.

Szólj hozzá